Aidan Shaw din Sex and the City se alătură distribuției din continuarea serialului

aidan shaw sex and the city

Un nou anunț a fost făcut legat de continuarea serialului Sex and The City, în care apare cea mai mare parte a distribuției din producția originală ce a rulat între anii 1998 și 2004. 

John Corbett, interpretul lui Aidan Shaw, una dintre cele două mari iubiri ale personjului principal Carrie Bradshaw, a acceptat să apară și în continuarea aventurilor new-yorkeze Sex and the City. John Corbett a interpretat rolul iubitului lui Carrie din Sex and the City între anii 2000 și 2003 și a jucat și în producția de lungmetraj Sex and the City 2. Actorul a mărturisit că va aparea în cateva episoade din noul SATC alături de Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) și de Kristin Davis (Charlotte) și a menționat că este foarte încântat să reia filmarile.

sex and the city

Dacă prezența lui John Corbett în rolul lui Aidan este o certitudine, apariția lui Chris Noth în noul SATC (Mr Big, soțul lui Carrie) încă stă sub semnul întrebării. În luna februarie, presa americană scria că Noth nu va juca în continuarea Sex and and the City, dar apoi acesta a revenit cu completări și a făcut afirmații vagi legate de reluarea rolului său.

sex and the city

Chris Noth a sugerat pe social media că ”lucrurile se pot schimba”. O altă apariție sigură în continuarea SATC este cea a lui Steve Brady, soțul Mirandei și partenerul de afaceri al lui Aidan Shaw.

Kim Cattrall, interpreta Samanthei, a refuzat ferm apariția în serial, din cauza unor neînțelegeri mai vechi pe care le are cu Sarah Jessica Parker. Noua serie de 10 episoade Sex and the City va fi difuzată de HBO Max și va cuprinde și probleme legate de actualitate, precum pandemia de Covid.

Categorii Lifestyle