Andreea Ibacka a născut în această seară un băiețel. Soția lui Cabral a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel perfect sănătos.

Astăzi a fost o zi specială pentru Cabral. Vedeta a devenit tată din nou și a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care a menționat că atât bebelușul, cât și Andreea sunt bine.

Gata. Totul bine. E băiat și e bine.Andreea Ibacka e bine și ea.Eu sunt acasă cu Namiko.Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul transmis de Cabral.

”Totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”. spunea soția lui Cabral, la debutul sarcinii.

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan” (2007), difuzată pe postul Acasă TV.

Related Posts