Editor Alistmagazine.ro ∙ October 6, 2021 ∙ 2 min read

“Redesigning your life” este conceptul sub care a fost dezvoltat noul proiect imobilar amplasat în cea mai “verde” localitate din apropierea Capitalei. NextCorbeanca înseamnă ansamblul rezidențial ideal pentru cei ce își doresc un cămin aproape de natură și un mediu sănătos pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici, departe de agitația și poluarea din București.

La doar 25 minute de centrul Capitalei, aproape de pădure, NextCorbeanca se bucură, în același timp, de toate facilitățile unei zone dezvoltate: hypermarketuri, clinici, școli, grădinițe, dar cu acces facil și către mall sau centru spa.

Ansamblul are un număr redus de case și este construit pe ideea de comunitate solidă, formată din oameni care împărtășesc aceleași valori. Sentimentul de intimitate și siguranță pe care îl ai atunci când pășești pentru prima dată în NextCorbeanca devine și mai puternic, atunci când treci pragul unei case.

Cele mai prețioase clipe sunt cele petrecute alături de cei dragi, de aceea casele au fost concepute cu încăperi foarte spațioase pentru ca tu să te bucuri permanent de momente petrecute împreună cu ai tăi. Livingul este dotat cu ferestre glisante, astfel încât poți arunca mereu o privire către cei mici care se joacă afară, în grădină.

Casele NextCorbeanca au un design de inspirație nordică, cu camere înalte, ceea ce înseamnă un volum mai mare de aer pentru fiecare încăpere, ferestre mari, astfel incat te bucuri de lumina naturală în fiecare cameră, iar pereții groși asigură o izolație termică și fonică superioară.

Fiecare casă din complexul rezidențial are o curte generoasă, deja amenajata, pentru ca tu să-ți folosești timpul cât mai eficient și dispune de iluminare stradală eco. În plus, fiecare locuință are alocate câte 2 locuri de parcare.

Un element inedit al proiectului este mansarda, care poate fi personalizată în funcție de nevoile sau de pasiunile familiei tale. Este un spațiu versatil, perfect adaptabil stilului tău de viață, ce poate fi usor transformat într-un hobby room sau în spațiu de joacă în care copiii să se dezvolte creativ și armonios.

Alege un nou stil de viață pentru familia ta! Ia legătura cu un consultant NextCorbeanca și programează o vizionare. Detalii pe http://www.nextcorbeanca.ro (P)

 

 

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…