“Redesigning your life” este conceptul sub care a fost dezvoltat noul proiect imobilar amplasat în cea mai “verde” localitate din apropierea Capitalei. NextCorbeanca înseamnă ansamblul rezidențial ideal pentru cei ce își doresc un cămin aproape de natură și un mediu sănătos pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici, departe de agitația și poluarea din București.

La doar 25 minute de centrul Capitalei, aproape de pădure, NextCorbeanca se bucură, în același timp, de toate facilitățile unei zone dezvoltate: hypermarketuri, clinici, școli, grădinițe, dar cu acces facil și către mall sau centru spa.

Ansamblul are un număr redus de case și este construit pe ideea de comunitate solidă, formată din oameni care împărtășesc aceleași valori. Sentimentul de intimitate și siguranță pe care îl ai atunci când pășești pentru prima dată în NextCorbeanca devine și mai puternic, atunci când treci pragul unei case.

Cele mai prețioase clipe sunt cele petrecute alături de cei dragi, de aceea casele au fost concepute cu încăperi foarte spațioase pentru ca tu să te bucuri permanent de momente petrecute împreună cu ai tăi. Livingul este dotat cu ferestre glisante, astfel încât poți arunca mereu o privire către cei mici care se joacă afară, în grădină.

Casele NextCorbeanca au un design de inspirație nordică, cu camere înalte, ceea ce înseamnă un volum mai mare de aer pentru fiecare încăpere, ferestre mari, astfel incat te bucuri de lumina naturală în fiecare cameră, iar pereții groși asigură o izolație termică și fonică superioară.

Fiecare casă din complexul rezidențial are o curte generoasă, deja amenajata, pentru ca tu să-ți folosești timpul cât mai eficient și dispune de iluminare stradală eco. În plus, fiecare locuință are alocate câte 2 locuri de parcare.

Un element inedit al proiectului este mansarda, care poate fi personalizată în funcție de nevoile sau de pasiunile familiei tale. Este un spațiu versatil, perfect adaptabil stilului tău de viață, ce poate fi usor transformat într-un hobby room sau în spațiu de joacă în care copiii să se dezvolte creativ și armonios.

Alege un nou stil de viață pentru familia ta! Ia legătura cu un consultant NextCorbeanca și programează o vizionare. Detalii pe http://www.nextcorbeanca.ro (P)

 

 

Related Posts