Monica Cismaru ∙ January 27, 2023 ∙ 3 min read

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca împreună în ecranizarea best-sellerului It Ends with Us, semnat de cea mai de succes scriitoare americană la ora actuală, Colleen Hoover.

Ecranizarea cărții It Ends With us (Totul se termină cu noi) prezintă povestea tinerei Lily, care se mută în Boston pentru a-și înființa propria ei afacere. Lily îl cunoaște aici pe neurochirurgul Ryle, iar cei doi se îndrăgostesc, dar bărbatul are o aversiune pentru relații, ceea ce împiedică lucrurile să decurgă normal între ei. Chiar dacă, pe parcurs, Lily ajunge să fie excepția de la regula bizară a lui Ryle, nu poate să nu se întrebe ce l-a determinat pe partenerul ei să ajungă în aceasta situație de a avea fobie de relații.

blake lively
Blake Lively

Întrebările și frământările lui Lily legate de Ryle o copleșesc și la fel și gândurile ei către Atlas Corrigan, prima ei dragoste și legătura ei cu trecutul- Atlas a fost protectorul și sufletul ei-pereche. Când acesta reapare în viața lui lily, tot ceea ce tânăra a reușit să construiască alături de Ryle amenință să se dărâme.

justin baldoni
Justin Baldoni

Colleen Hoover este cea mai vândută scriitoare din Statele Unite la ora actuală și semnează cinci dintre cele zece cărți din topul vânzărilor, indiferent de gen, de anul trecut, cu peste 20 de milioane de copii vândute. “It Ends With Us” a fost cel mai bine vândută carte printată din 2022 și s-a aflat în topul best-selling New York Times timp de 90 de săptămâni. Autoarea va fi și consultant pentru ecranizarea cărții ei. Collen Hoover mai semnează volume de succes precum Verity, Ugly Love, It Starts With Us, November 9, Regretting You, All Your Perfects, Confess etc.

Blake Lively și Ryan Reynolds

În prezent, Blake Lively (35 de ani) este însărcinată cu cel de-al patrulea ei copil. Actrița este căsătorită cu actorul Ryan Reynolds și au împreună trei fiice.

blake lively

Blake Lively s-a afirmat în serialul Gossip Girl și a mai jucat în filme precum The Town, The Age of Adaline, The Shallows sau A Simple Favor.

Actrița urmează să debuteze și ca regizoare, cu producția Seconds, o adaptare a romanului grafic al lui Bryan Lee O’Malley.

Justin Baldoni (39 de ani) a mai jucat în Jane the Virgin, Isolated, Not Today, în serialul Madam Secretary sau Con Man.

Foto: Hepta

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…