Monica Cismaru ∙ February 27, 2024 ∙ 3 min read

Blake Lively (36 de ani) formează un cuplu cu Ryan Reynolds (47 de ani) de 12 ani și au împreună patru copii. Actrița a dezvăluit recent care e secretul mariajului ei fericit alături de soțul ei.

Blake Lively a povestit că a stabilit împreună cu tatăl copiilor ei să nu lase farmecul Hollywood-ului și tot fastul care înconjoară vedetele să le afecteze relația. În plus, aceasta a menționat că nu-și programează niciodată în același timp filmări, ci se angajează în noi proiecte pe rând. Blake Lively și Ryan Reynolds mențin flacăra vie în cuplu prin respectarea acestei reguli simple, aceea de a prioritiza viața personală și nu pe cea profesională.

blake lively ryan reynolds

Blake Lively povestește că ea și partenerul ei au bătut în cuie această regulă încă de la începutul relației și că au reușit să n-o încalce deloc până acum, chiar dacă ambii au cariere solide și înfloritoare în lumea filmului și accepta proiect după proiect. Actrița care s-a remarcat în Gossip Girl a povestit într-o emisiune tv că munca este foarte importantă pentru ea și pentru soțul ei, dar că nu lasă acest aspect profesional să le influențeze viața de familie. ”Când eu și cu Ryan am devenit un cuplu, am stabilit această regulă să nu lucrăm în același timp pentru a ne putea prioritiza viața personală. Eram obișnuită să muncesc mult și să nu mă opresc. Mai ales când jucam în Gossip Girl- serialul mi-a ocupat șase ani din viață și, câteodată, filmam și câte trei episoade odată”, rememorează Blake Lively.

blake lively ryan reynolds

Ryan Reynolds, care a mai fost căsătorit cu Scarlett Johansson, a povestit la rândul său despre secretul longevității în cuplu în urmă cu câțiva ani. ”Eu și cu Blake nu facem filme în același timp. Dacă ea ar filma în Thailanda, iar eu în Vancouver, nu ne-am mai vedea deloc. Lucrăm ca o echipă și asta funcționează foarte bine pentru noi. Avem grijă de copii, familia e unită, iar casa e casă unde suntem și noi. Așa că, dacă suntem în Spania, în Utah sau la New York, dacă suntem cu toții împreună, suntem acasă”.

blake lively ryan reynolds

Blake Lively și Ryan Reylonds au împreună patru copii și au glumit adesea pe seama atmosferei din casa lor, pe care o compară cu una de la o grădină zoologică, dar adaugă că adoră să fie părinți, altfel nu ar mai fi adus pe lume patru urmași.

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au cunoscut în 2010 pe platourile de filmare ale producției Green Lantern, în care au jucat împreună. Cei doi au patru copii- trei fiice- James, Inez și Betty, iar anul trecut s-a născut cel de-al patrulea copil, căruia nu i-au dezvăluit sexul sau numele.

Foto: Hepta

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…