Monica Cismaru ∙ July 28, 2023 ∙ 4 min read

Viața e roz și roz este lumea toată! În spiritul Barbiecore, care a cuprins întreaga lume odată cu lansarea celui mai așteptat film al verii, ”Barbie” (r. Greta Gerwig), iată cele mai cool destinații în tonuri de roz, în care să te simți ca o adevărată păpușă în vacanță. Din Ibiza și până Barbados și din Spania până în Irlanda, iată câteva locuri demne de efervescentul trend Barbie!

Wi-Ki Woo Hotel, Ibiza

Dacă nu poți ajunge până la adevărata casă a lui Barbie, în mărime naturală- Malibu DreamHouse, imaginată de însăși compania Mattel, cea care a reat celebra păpușă Barbie, poți ajunge mai repede în Ibiza, la hotelul în tonuri de înghețată de căpșune- Wi-Ki Woo Hotel. Spațiul este situat în zona San Antonio și debordează de roz neon, de o atmosferă vibrantă și este celebru pentru petrecerile în piscină, în care parcă auzi la nesfârșit refrenul “Come on Barbie, let’s go party”. Hotelul Wi-Ki-Woo pare făcut din vată de zahăr și e decorat în stilul art deco, cu accesorii în roz bombon, un adevărat paradis al pasionaților de clubbing roz.

Trixie Motel, Palm Springs, California

Trixie Motel necesită o vizită din partea pasionaților de estetica Barbie – spațiul oferă apartamente denumite sugestiv Malibu Barbara, Flower Power și Yeehaw Cowgirl, cu decoruri fantezie și cu piscina sa alb-rosé, în care plutesc saltele în formă de inima și cu umbreluțe în ton.

Cobblers Cove Hotel, Barbados

Cobblers Cove Hotel din Barbados este un paradis pastelat-roz, ca un maccaron, cu o piscină îmbietoare și cu decor retro-șic, un refugiu luxos.

La Muralla Roja, Calpe, Spania

La Muralla Roja, din Calpe, este un complex rezidențial în stil postmodernist, proiectat de Ricardo Bofill și iese imediat în evidență datorită pereților săi roz. Este locul de cazare ideal pentru pasionații de arhitectură și pune la dispoziție și o piscină din care se poate admira complexul roz în toată splendoarea sa.

The g Hotel and Spa, Galway, Irlanda

The g Hotel and Spa din Galway se remarcă datorită interioarelor sale colorate, în care e ideal să iei ceaiul de la ora cinci și să te simți ca într-o poveste. Este o experiență excentrică, ieșită din comun și superluxoasă, într-o atmosferă imaginată de însuși Philip Treacy, celebrul creator de pălării.

Rosas & Xocolate Hotel, Merida, Mexic

Rosas & Xocolate Hotel constă din două clădiri în stil francez restaurate, aflate în inima localității mexicane Merida. Hotelul boutique este dotat cu jacuzzi privat, cu mobilă de designer și oferă o atmosferă intimă, un fusion mexicano-mediteranean, împachetat în roz aprins la exterior și cu accente rosé în curtea interioară.

El Fenn Hotel, Marrakech, Maroc

Unele dintre camerele din luxosul hotel El Fenn sunt decorate în roz aprins, iar terasa de pe acoperiș are fotolii magenta și baldachine în ton, unde turiștii pot sorbi un cocktail rosé Red Fruit Basil Mojito în adevăratul spirit Barbie.

Grand Hyatt, Kuala Lumpur, Malaezia

Kuala Lumpur a devenit un adevarat hub de fashion și de design încă de acum 20 de ani și prezintă decorul perfect pentru Barbieland în hotelul Grand Hyatt – care pune la dispoziția amatorilor un pachet complet Barbie – camere tematice (Malibu Rooms), cafenele și meniuri – toate cu semnătura Barbie.

Foto: hyatt.com, wikiwoohotelibiza.com, trixiemotel.com, cobblerscove.com, theghotel.ie, rosasandxocolate.com, el-fenn.com

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…