Monica Cismaru ∙ December 13, 2021 ∙ 1 min read

Vedetele au ales să poarte ținute colorate și văratice la premiera filmului de desene animate ”Sing 2”, de la Los Angeles. Reese Witherspoon și Scarlett Johansson au atras toate privirile.

”Sing 2” este sequelul desenului animat lansat în 2016, iar vocile personajelor sunt asigurate de celebrități precum  Matthew McConaughey, Reese WitherspoonScarlett Johansson, Nick Kroll, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Offerman, care și-au reluat rolurile pentru noua producție, căreia i s-au alăturat și noile voci asigurate de Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric André, Chelsea Peretti, and Bono. 

”Sing 2” spune povestea lui Buster Moon și a trupei lui, care se pregătesc să susțină un spectacol în Redshore City pentru un mogul media, în timp ce se chinuie să convingă un legendar star rock să cânte alături de ei.

Reese Witherspoon asigură vocea Rositei, iar Scarlett Johansson, proaspătă mamă, este Ash. Nou-venita în echipă este cântăreața Halsey, și ea proaspătă mamă la rândul ei, care o interpretează pe Porsche, fiica mogulului media nemilos interpretat de Jimmy Crystal.

La premiera de la Los Angeles, Reese Witherspoon și Scarlett Johansson s-au întrecut în apariții colorate. Reese a ales o rochie scurtă, roz-roșie, creație Carolina Herrera, iar Scarlett Johansson a ales să poarte o rochie scurtă, înflorată, o creație a brandului Markarian, cu bijuterii Candy Ice.

Reese Witherspoon a venit la premieră alături de întreaga ei familie, iar Matthew McConaughey a fost însoțit de partenera lui, Camila Alves.

Printre invitații la premieră s-au mai numărat Bono și The Edge, componenții trupei U2, producătorul Jordan Peele și soția lui, actrița Chelsea Peretti.

”Sing 2” va intra în cinematografe din 22 decembrie.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…