Vedetele au ales să poarte ținute colorate și văratice la premiera filmului de desene animate ”Sing 2”, de la Los Angeles. Reese Witherspoon și Scarlett Johansson au atras toate privirile.

”Sing 2” este sequelul desenului animat lansat în 2016, iar vocile personajelor sunt asigurate de celebrități precum  Matthew McConaughey, Reese WitherspoonScarlett Johansson, Nick Kroll, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Offerman, care și-au reluat rolurile pentru noua producție, căreia i s-au alăturat și noile voci asigurate de Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric André, Chelsea Peretti, and Bono. 

”Sing 2” spune povestea lui Buster Moon și a trupei lui, care se pregătesc să susțină un spectacol în Redshore City pentru un mogul media, în timp ce se chinuie să convingă un legendar star rock să cânte alături de ei.

Reese Witherspoon asigură vocea Rositei, iar Scarlett Johansson, proaspătă mamă, este Ash. Nou-venita în echipă este cântăreața Halsey, și ea proaspătă mamă la rândul ei, care o interpretează pe Porsche, fiica mogulului media nemilos interpretat de Jimmy Crystal.

La premiera de la Los Angeles, Reese Witherspoon și Scarlett Johansson s-au întrecut în apariții colorate. Reese a ales o rochie scurtă, roz-roșie, creație Carolina Herrera, iar Scarlett Johansson a ales să poarte o rochie scurtă, înflorată, o creație a brandului Markarian, cu bijuterii Candy Ice.

Reese Witherspoon a venit la premieră alături de întreaga ei familie, iar Matthew McConaughey a fost însoțit de partenera lui, Camila Alves.

Printre invitații la premieră s-au mai numărat Bono și The Edge, componenții trupei U2, producătorul Jordan Peele și soția lui, actrița Chelsea Peretti.

”Sing 2” va intra în cinematografe din 22 decembrie.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts