reese witherspoon jennifer aniston

Multe celebrități își mențin aspectul fizic de invidiat cu tratamente scumpe și cu operații esteteice, dar Jennifer Aniston (50 de ani) și Reese Witherspoon (43 de ani) sunt din liga celor care fac fac eforturi adevărate pentru a arăta bine și se vede.

Cele două vedete au declarat într-un intreviu pentru un post de radio american că secretul lor constă în posturi intermitente de cel puțin 16 ore, sucuri din fructe și legume și cel puțin șase antrenamente fizice pe săptămână. Singura zi din săptămână în care pot mânca orice și doresc este duminica, dar și atunci, pe lista preferințelor lui Jennnifer este sucul de țelină. Nu mănânc micul dejun, deoarece țin post intermitent, am observat o diferență enormă în ceea ce privește corpul meu când nu mănânc mâncare solidă timp de 16 ore”, spune Jennifer Aniston.

Reese Witherspoon nu mănâncă micul dejun, ci bea doar un suc verde și o cafea dimineața și adaugă că o considera pe Jennifer guru-ul ei în ceea ce privește regimul de viață. Reese, mama a trei copii, se trezește cu noaptea-n cap, la 5.30 dimineața, la 7.30 e gata pentru exerciții fizice, iar acest program se repetă timp de șase zile pe săptămână. Jennifer Aniston face cam patru antrenamente pe săptămână, iar dimineața ei începe cu suc de țelină, meditație și antrenamente.

Cele două actrițe joacă în noua dramă de televiziune The Morning Show, care va fi difuzată pe Apple TV începând cu luna noiembrie. Cele două protagoniste sunt și producătoarele serialului care reflectă rivalitatea și hărțuirea sexuală din interiorul unui post tv.

 

Foto: Hepta

Related Posts