Monica Cismaru ∙ March 13, 2023 ∙ 5 min read

O veți putea urmări pe Antonia pe marile ecrane în cea mai recentă producție românească, ”Haita în acțiune”, în care interpretează rolul unei polițiste cu personalitate efervescentă. Ce așteptări are Antonia față de noul film, în care își face debutul ca actriță, și cum a fost lucrul pe platourile de filmare, ne spune în cele ce urmează.

”Haita în acțiune” va intra în cinematografele din toată țara din 21 martie.

Antonia, ce ți-a plăcut cel mai mult la rolul tău de polițistă din ”Haita în acțiune”?

Mi-a plăcut Oli, pentru că este un personaj complex, cu un job extrem de diferit de al meu, cu o personalitate efervescentă și acest lucru a fost provocator (râde) Mi-a plăcut și că în timpul filmărilor, am primit și sprijinul unor cascadori, pentru cascadorii cu mașina, pentru scenele cu lupte.

antonia

Te-ai documentat pentru rol sau ai mers în întregime pe mâna regizorului? Cât de greu sau de ușor a fost sa interpretezi rolul acesta într-un film de lungmetraj?

Am mers mult pe mâna regizorului Vali Dobrogeanu, pe sprijinul lui Matei și al celorlalți colegi de platou. Bineînțeles că mi-am amintit și de filmele la care m-am uitat și la anumite reacții, atitudini, grimase pe care le consideram potrivite personajului meu și modului în care a fost gândită Oli.

Apropo, de poliție, ai fost amendată vreodată? Și dacă da, de ce, în ce context?

Eu nu am fost amendată în mod direct, dar s-a întâmplat ca mașina cu care mergeam la concert alături de echipa mea să fie oprită.

antonia

Ce reacții speri să trezească acest film în rândul publicului, în contextul în care filmele românești lansate recent s-au bucurat de un succes răsunător?

Sper că ”Haita de acțiune” să fie primit cu entuziasm de un public cât mai numeros, este un film cu multă acțiune și cu mai mult umor, cu personaje spumoase, amuzante, cu actori de la care am învățat multe și alături de care m-am bucurat să împart zilele de filmare: Matei Dima, Alex Bogdan, Vlad Brumaru, Anca Dinicu, Anca Dumitra. Vă așteptăm din 21 martie în cinematografele din toată țara.

Ai visat la această ipostază, de a fi și actriță, la un moment dat? Cât de mult ai așteptat acest moment? 

Mi-am dorit ca la un moment dat să apară un proiect în care să primesc șansa unui rol în care să exprim și această latură a mea. Doar că, recunosc, de foarte multe ori, apăreau și multe frici: dacă nu o să mă descurc? Dacă voi uita replicile? Dacă voi dezamăgi? 

Când a apărut propunerea din partea lui Matei, evident că am avut toate aceste întrebări, dar m-a ajutat foarte mult că am mai lucrat cu Matei, suntem și prieteni, dar și că ceilalți actori au fost dispuși să mă ajute, să aibă răbdare. La fel și Vali Dobrogeanu, regizorul”Haita de acțiune”. Și le mulțumesc încă o dată.

În ce aspecte te regăsești tu, Antonia, în personajul tău?

Oli este activă, fermă, puternică și la fel sunt și eu, în ciuda sensibilității mele destul de accentuate.

Apropo de filmele românești, care sunt producțiile autohtone preferate și de ce?

Am văzut și ”Copacul dorințelor”, dar și ”Teambuilding”, ”5Gang”, ”Miami Bici”, filmele regizate și produse de Matei. Îmi place să îmi susțin prietenii și mă bucur să văd că munca lor are rezultate și că foarte mulți oameni aleg să meargă la cinema și să îi susțină.

antonia

Ce crezi că o să aibă de zis copiii tăi când o să te vadă la cinema? O să vedeți filmul împreună?

Copiii știu deja că urmează să apară un film în care voi juca rol de polițistă, se bucură pentru mine. Nu știu însă dacă vor și veni la lansare, cred că sunt puțin cam mici să înțeleagă acțiunea.

Care sunt întrebările pe care ți le-au adresat recent cei mici și pentru care nu ai avut un răspuns încă?

Încerc să răspund de fiecare dată tuturor întrebărilor lor cât se poate de natural și sincer și la fel și Alexandru, ajută mult că suntem o echipă și ne completăm, astfel încât să nu primească răspunsuri confusing.

Care e cel mai recent lucru pe care l-ai făcut strict pentru tine? Indiferent de aspect? 

Girl trip la Amsterdam, la concertul lui Chris Brown.

Următorul rol pe care ai vrea să-l interpretezi ai vrea să fie…

Nu m-am gândit încă la un alt rol pe care să îl interpretez, dar cred că mi-ar plăcea să fie un personaj foarte diferit de cum sunt eu, ca să fie provocarea cât mai mare.

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…