Monica Cismaru ∙ September 23, 2020 ∙ 3 min read

lidl animale de companie

Redacţia noastră este mare iubitoare de animale, aşa că ne‑am hotărât ca în numărul de toamnă A List Magazine să vi-i prezentăm pe „colegii noştri de apartament”. Alături de Lidl, sub deviza „Animalul tău te vede aşa cum nu te vede nimeni. Perfect”, vi-i prezentăm pe membrii necuvântători, dar cei mai iubitori ai familiei.

DANIEL ILEANA, Video Editor & căţelul LUNA (1 an)

luna lidl

 

Am luat-o pe Luna de la niște prieteni care aveau o femelă golden retriever. Când am ajuns acolo, am văzut 10 puiuți de o lună și jumătate din care nu puteai alege. Cât timp am băut un suc și am povestit, m-am trezit că unul dintre ei se urcase pe pantoful meu și a adormit acolo. Practic, ea ne-a ales pe noi. Am adus-o acasă și în prima săptămână plângea că vrea să o urcăm în pat. Se liniștea doar când o puneam între pernele noastre. Acum a crescut, are 11 luni și e cel mai cuminte și frumos cățel, cel puțin de la noi din apartament. Are și cont de Instagram @lunadpcr.

RALUCA LEAFU, Lifestyle Editor & căţelul MUFFIN (8 ani)

muffin lidl

 

Pe Muffin o am de când avea 2 luni. Este un golden retriever care acum are 8 ani și jumătate. Sunt sigură că ea m-a ales pe mine. Mereu glumesc și spun că i-a plăcut de mine că am părul auriu ca ea. Muffin este hiper activă și cred că nu își conștientizează vârsta. Toată lumea o asociază încă cu un pui. Îi place să roadă șosete și latră la sticlele de plastic. De mică am crescut cu animale de companie și mi se pare că te formează într-un fel. Diminuează latura egoistă pe care, într-o mică sau mare măsură, toți o avem, te face mai responsabil. Un câine este o rază de soare în viața unui om!

MONICA CISMARU, Lifestyle Editor & motanul PASHA (2 ani)

pasha lidl

 

Am fost dintotdeauna o iubitoare de animale și mereu am crescut acasă, la părinți sau la bunici, câini și pisici. Acum sunt la casa mea și am doi „colegi de apartament” patrupezi, un motan și o pisică, pe care i-am botezat Pasha și Eugenia, de 2, respectiv 4 ani. Ambii sunt „rescue pets”, salvați de pe stradă când erau pui. Nu-mi imaginez cum ar arăta viața mea fără ei, afecțiunea și energia lor pozitivă îmi fac zilele mai frumoase și mai puțin plictisitoare, mai ales când vânează porumbei pe balcon și mi-i aduc drept trofeu în casă. Aș putea umple pagini întregi descriind toate reacțiile lor caraghioase pe care le au față de orice mic stimul, mă simt câteodată ca o mamă mândră de orice gest banal al „copilului”, dar încerc să fiu moderată și să împart poveștile doar cu alți „umani” care trăiesc alături de animăluțe.

Nu uita: pentru a fi cât mai aproape de publicul iubitor de animale de companie, Lidl a lansat Pet Brother, primul serial online dedicat acestora. Pet Brother conține o serie de video-uri ce prezintă momente din viața animalelor de companie ale unor cunoscuți influenceri și vedete. Serialul poate fi vizionat pe canalul de YouTube LidlRomania. Sub deviza „Animalul tău te vede așa cum nu te vede nimeni. Perfect”, aceasta este prima dată când Lidl comunică produsele marca proprie pentru animalele de companie. Așadar, fă-i o bucurie prietenului tău patruped și adu-i acasă unul dintre produsele din gamele ORLANDO & COSHIDA. Gama ORLANDO conține produse precum pateurile de vânat și vită, biscuiți multicolori și crocanți, sticksuri dentare sau recompense, hrană uscată, dar și hrană umedă și produse gourmet. Gama COSHIDA include diferite produse, precum hrană umedă (cu miel cu orez, cu curcan, cu pasăre sau cu vită), dar și hrană uscată, sticksuri și pernuțe crocante, precum și produse premium și așternut absorbant pentru pisici.

Foto: Sorin Badea

Related Posts

Emma Watson, noua muză Prada pentru parfumul Paradoxe

Emma Watson (32 de ani) este noua imagine a parfumului Prada- Paradoxe, iar pentru pentru campanie, actrița a…

6 cărți captivante, scrise de celebrități

Celebritățile din industria divertismentului au dovedit că au ceva de spus și în domeniul literaturii, nu numai al…

Primele imagini din ”Enola Holmes”, sezonul 2

Millie Bobbie Brown revine pe Netflix cu sezonul doi al seriei ”Enola Holmes”, serialul care prezinta aventurile surorii…

(Recenzie) Tot ce trebuie să știi despre House of the Dragon, serialul-hit al acestui an

În momentul în care s-a încheiat Game of Thrones, în mai 2019, cu acel ultim episod care ne-a…

Vacanțele vedetelor de la Hollywood

Și celebritățile pleacă în vacanță și au grijă să anunțe pauza de respiro pe paginile de socializare. Ce…

Madonna, party cu familia, în Sicilia

Madonna a sărbătorit în stil mare aniversarea de 64 de ani: în Sicilia, alături de familie sau cum…

Victoria Beckham: sport de cinci ori pe săptămână și grăsimi sănătoase la masă

Victoria Beckham (48 de ani) a trecut de la Posh Spice la Sporty Spice. Fosta componentă a trupei…

Viola Davis, personajul negativ din prequelul „The Hunger Games”

Actriţa cunoscută din serialul „How to get away with murder” o să joace în „The Hunger Games: The…

Gina Pistol a găsit soluția pentru a-și recăpăta silueta după naștere

Nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum…

Cei mai fresh influenceri din România gândesc pozitiv, alături de MENTOS Într-o lume în care se promovează tot…