A List Magazine ∙ November 30, 2021 ∙ 6 min read

A-listers, ne-am gândit să adunăm cele mai COOL lucruri pe care le-am descoperit sau care ne-au plăcut în această lună și să vă dăm de veste despre ele! Așadar, avem o listă lungă și variată de recomandări, pentru toate gusturile

Nicoleta Nicolae- Redactor Sef www.alistmagazine.ro

Am fost cu Alma la cinematograf, zilele acestea, la cel mai frumos film de animație: Encanto. Este cel mai colorat și frumos film de văzut cu familia. Am râs, am dansat, ne-am îmbrățișat și am plâns împreună. Și am aflat încă o dată că cel mai important lucru din lumea asta și din această viață este FAMILIA. Împreună trecem peste toate, împreună construim lucruri, nu avem nevoie de forțe supranaturale pentru asta. Împreună putem fi fericiți!

Encanto este povestea unei tinere columbiene, singura din familia sa care nu deține puteri magice. Mirabel Madrigal va descoperi însă că de fapt ea este cea care va clădi baza casei și a familiei sale. Îl recomand cu inimia deschisă! Mergeți să vedeți Encanto!

Alina Burlacu – Beauty Editor Alist Magazine

Albul este secretul make-up artiștilor atunci când vor să dea luminozitate privirii sau pentru a crea contrast cu alte nuanțe de make-up. Pentru mine este non-culoarea pe care o aleg atunci când mă pregătesc de iarnă și de Sărbătorile cele mai frumoase din an. Pentru un alb ca zăpada, recomand Creionul pentru ochi Khol White de la Melkior (melkior.ro).

Alina Aliman- Redactor Șef Alist Magazine- Editia print

Luna aceasta o să fur puțin startul 🙂 și o să recomand o platformă care își va începe activitatea chiar la început de decembrie. Este vorba despre ANS AZURA, prima platformă digitală dedicată artei din Centrul si Estul Europei și Orientul Mijlociu. Practic, două galeriste simpatice din România, alături de alți câțiva oameni implicați în domeniul artei au pus la cale o platformă digitală care aduce laolaltă cei mai importanți artiști din regiunea Europei Centrale și de Est. Astfel, îți poți cumpăra online lucrarea artistului preferat: Magdalena Abakanowicz, Ion Țuculescu, Adrian Ghenie, Geta Brătescu, Horia Damian, Ivan Kozaric, IRWIN, Boris Demur, Jan Ziemski, Julie Knifer, Rafal Bujnowski, Aleksandar Srnec, Imre Bak, Wilhelm Sasnal și Jannis Kounellis. Cele 60 de lucrări disponibile în această primă fază pot fi văzute din 29 noiembrie pe site-ul ansazura.com, iar licitația va începe pe 2 decembrie.

Adriana Moscu, Features Editor A List Magazine

Ilustratorul și fotograful de wildlife Gabriel Șerban a lansat un foarte fain jurnal de călătorie, “Urme pe zăpadă și nisip”, unde transcrie foile caietelor de buzunar cu întâmplări care se întind de-a lungul a șapte ani și a nenumărați kilometri bătuți pe drumuri mai umblate sau nu, din Guiana Franceză, Islanda, Kenya, Indonezia și Peru și aduce la un loc  tablouri, povești cu animale, visele oamenilor de la capătul lumii, frânturi din limbile locurilor, istorie și credințe, mici crochiuri schițate pe fugă, pățanii și multe-multe întâlniri cu oameni de-ai locurilor. Mai multe despre jurnal poți citi aici.

Alexandra Bolba- In The Sport Light

Un lucru cool pe care l-am descoperit în căutările mele de modalități de relaxare și îmbunătățire a felului în care respir (pentru ca am carențe aici) este RoEnergy Air, un tub cu aer pur, din Munții Carpați, care are o concentratie de oxigen de 20.5.  Pactic, stai la birou, dar respiri aer proaspăt de munte. How cool is that? Dacă ești tentat să tragi o gură de aer curat, îl poți găsi aici: https://bit.ly/RoEnergyAir

Daniel Ileana- Video Editor Alist Magazine

Recomandarea mea pentru luna noiembrie este @mycozycrafts. Un atelier ce produce produse handmade pe comandă, pictate manual pe lemn sau pe pânză. Eu am gasit-o la Alexandra, artistul mycozycrafts, cautând o idee de cadou pentru soția mea. Ea a pictat o ilustrație cu noi doi și Luna, cățelul nostru, sub clar de lună :). Poate face picturi și pe tricouri, hanorace sau plase deci dacă vreți un cadou unic pentru cei dragi mai ales cu ocazia sărbătorilor puteți trimite un mesaj pe Instagram la @mycozycrafts.

Bianca Sterie- Features editor Alist Magazine

Recomandarea mea pentru luna aceasta este Home for Christmas, un serial norvegian care te va face să te îndrăgostești de viața și peripetițiile scandinavilor! În prim-plan se află Johanna, o asistentă cu o viață amoroasă dezastruoasă, care își propune să-și găsească rapid un iubit pentru Crăciun, astfel încât să scape de întrebările intruzive ale familiei și de comentariile cu privire la starea sa civilă. Un serial ușurel și relaxant, numai bun de văzut în pragul sărbătorilor de iarnă.

Rovena Andrei- Fashion Stilyst Alist Magazine


Luna aceasta mi-a atras atenția puloverul negru din lână merino Power Letter de la Ami Amalia, https://amiamalia.com, pe care l-am comandat deja, în cadrul unui event online Noir Edition cu reduceri de până la 30%, eveniment însoțit de tipsuri de styling & care pentru pulovere negre.

Am mai ascultat podcastul Claudiei Chirilescu, More With Less, un podcast despre stilul de viata minimalist, despre schimbări pentru o viața plină de sens și autenticitate, prin renunțarea la tot ceea ce este în exces. Îl poți asculta pe Spotify sau peste acast.comhttps://shows.acast.com/more-with-less.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…