Când ai făcut ultima dată un cadou? Probabil că, la prima vedere, nu ai spune că a  trecut foarte mult timp, însă poate că ar fi bine să mai citești încă o dată întrebarea. Deci, când ai făcut ultima dată un cadou adevărat? Odată cu cel mai frumos moment al anului, Opera Națională București ne dă ocazia tuturor să dăruim ceva neprețuit: Speranță. Prin intermediul unui proiect caritabil, fiecare dintre noi poate pune un strop de magie în viața unor copii pentru care începutul nu a fost deloc blând.

Poveștile de iarnă sunt cele care îți amintesc de cele mai frumoase momente din copilărie, însă atunci când începutul e greu, parcă tot ce vrei să faci este să uiți de clipele grele și să rămâi doar cu acele ocazii în care ai zâmbit cu adevărat. Anul acesta avem ocazia să picurăm un strop de magie și să aducem zâmbetul unui copil, prin intermediul unui proiect caritabil realizat de Opera Națională București. În parteneriat cu Asociația KinetoBebe și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, ONB va crea un moment unic pentru 100 de copii defavorizați, care se confruntă cu probleme locomotorii.

Toți suntem invitați să participăm și să devenim spiridușii lui Moș Crăciun, alegând fiecare câte o scrisoare a unui copil, pe care o putem transforma în realitate până pe 12 decembrie. Copiii care se vor putea deplasa vor participa pe 15 și pe 18 decembrie la două reprezentări deosebite „Spărgătorul de Nuci”, un simbol al farmecului sărbătorilor de iarnă, în urma cărora îl vor întâlni pe Moș Crăciun care le va oferi toate cadourile, alături de bradul uriaș.

Pentru că nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită, în schimbul generozității, ONB oferă fiecăruia o invitație de 2 persoane pentru oricare dintre spectacolele stagiunii din 2022.

Găsești scrisorile și toate detaliile pe:

https://operanb.ro/fiimoscraciun/?fbclid=IwAR0sSwj0VlC_4q5lv8YInYnXyVja4QbgplGYkCCoQlgKVbNBtU2_dF_WEz0

Foto: ONB

Related Posts