Actrița Michelle Williams (41 de ani), dublu laureată a Globurilor de Aur, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Michelle Williams a anunțat vestea în paginile publicației Variety, pe a cărei copertă figurează. ”Este o mare bucurie! Pe măsură ce trec anii, te întrebi ce-ți mai rezervă destinul, ce surprize te mai așteaptă. Este minunt să ți se întâmple din nou ceva ce ți-ai dorit atât de mult. Se pare că norocul nu ne-a părăsit, pe mine și pe familia mea!”, a declarat actrița, care mai are o fiică, Matilda, în vârstă de 16 ani ani, și un fiu de doi ani.

michelle williams
Foto: Variety

Tatăl Matildei este răposatul actor Heath Ledger, care s-a sinucis în 2008, la doar 29 de ani, din cauza consumului de droguri.

În prezent, Michelle Williams este căsătorită cu regizorul Thomas Kail (44 de ani), pe care l-a cunoscut la filmările miniseriei Fosse/Verdon – pentru care a și câștigat un Glob de Aur. Cei doi mai au un fiu de doi ani împreună, pe care l-au botezat Hart. Micuțul s-a născut în vara anului 2020, în plină pandemie, iar mama lui a declarat atunci că venirea lui pe lume este un reminder al faptului că viața merge înainte.

michelle williams

După ce a rămas văduvă, în urma dispariției lui Heath Legder, Michelle Williams a mai avut un mariaj scurt, cu muzicianul Phil Elverum, cu care a fost căsătorită între 2018 și 2019.

Foto: Hepta, Variety/Celeste Sloman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts