Monica Cismaru ∙ March 26, 2021 ∙ 1 min read

ema stone

Actrița Emma Stone (32 de ani), cea care o interpretează pe Cruella de Vil în cea mai nouă ecranizare a prequelului ”101 Dalmațieni”, a născut sâmbăta trecută primul ei copil.

 

Vedeta e căsătorită cu comedianul DaveMcCary de un an, iar cei doi au devenit pentru prima dată părinți săptămâna trecută. Cuplul a fost foarte sceretos până acum în legătură cu toate evenimentele de ordin personal din viața lor și nu au anunțat numele sau sexul bebelușului. La fel de secretoși au fost și față de nunta lor și de sarcină, pe care au ținut-o secretă până în luna decembrie a anului trecut.  De fapt, Emma Stone nu s-a confesat niciodată în legatură cu viața ei personală și nu are nici conturi de social media.

emma stone

Emma Stone și Dave McCary s-au cunoscut în 2017 pe platourile de filmare ale show-ului Saturday Night Live și s-au logodit doi ani mai târziu.

cruella

Emma Stone va putea fi urmărită anul acesta, începând cu luna mai, în producția Disney – ”Cruella”, un prequel al filmului ”101 Dalmațieni” din 1996, în care e prezentată viata Cruellei de Vil, înainte de a deveni personajul malefic binecunosuct. Producția e una dintre cele mai așteptate ale anului și promite să fie savuroasă și prin prisma muzicii și a costumelor alese pentru Cruella, create de Vivienne Westwood. Acțiunea se petrece în era punk-rock londoneză, iar Cruella e o mare fashionistă în devenire, gata să comită orice crimă în numele modei.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…