Actrița Emma Stone este însărcinată

emma stone

Emma Stone (32 de ani) așteaptă primul copil, la scurt timp după căsătoria ei cu regizorul Saturday Night Live- Dave McCary (35 de ani).

Emma Stone și Dave McCary au anunțat în luna septembrie a anului trecut că și-au oficializat relația, iar acum actrița își afișează cu mândrie burta de gravidă și a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei plimbări pe străzile din Los Angeles, iar din fotografii dsse poate vedea că sarcina ei este destul de avansată.

emma stone dave mccary

Relația Emmei Stone cu Dave McCary datează din octombrie 2017, iar în 2019, cei doi și-au anunțat logodna.

emma stone

Cei doi s-au cunoscut după ce Emma Stone a paticipat la show-ul de televiziune Saturday Night Live, regizat de McCary, în 2016, iar apoi au mai avut câteva colaborări de ordin profesional. Cuplul a fost foarte discret cu relația lor, dar și-au făcut ieșirea în lume la gala Screen Actors Guild Awards din 2019, unde Emma Stone a fost nominalizată pentru rolul ei din The Favourite. Stone și McCary și-au cumpărat deja o locuință împreună- o casa în Malibu, iar apropiații lor spun că cei doi se potrivesc foarte bine și că se completează unul pe celălalt.

Emma Stone a mai avut relații cu actorii Kieran Culkin și Andrew Garfield.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle