Monica Cismaru ∙ May 10, 2024 ∙ 4 min read

Tom Selleck (79 de ani) și-a lansat cartea de memorii, intitulată ”You Never Know”, pe care a scris-o integral de mână – ”Nu mă pot concentra în fața unei tastaturi”, a spus vedeta care s-a afirmat în anii 80, în serialul Magnum, P.I.

“You Never Know” îi poartă pe cititori prin anii de studenție ai actorului, petrecuți la University of Southern California, prin armată, prin apariția lui în show-ul tv “The Dating Game”, aparițiile lui sporadice în alte producții și până la atingerea succesului prin rolul său, Thomas Magnum, pentru care a câștigat un premiu Emmy.

”N-am avut o viață atât de tumultoasă”, spune actorul pentru The Associated Press. ”Singura metodă prin care aș fi putut face cartea interesantă – iar datoria mea e ca aceasta carte să fie în primul rând captivantă – a fost să las cititorul să pătrundă cu adevărat în mintea mea prin aceste povești.”

tom selleck

Tom Selleck a petrecut patru ani scriind cartea de memorii- volumul a fost scris de mână, iar actorul obișnuia să scrie dimineața și să revizuiască seara, la cină, ce a făcut peste zi.

Autoportretul scris ne prezintă un actor care n-a ezitat să-și plece capul când a fost nevoie și să muncească permanent, chiar dacă uneori fără vreo finalitate – a filmat șase episoade pilot care nu au dus nicăieri, iar primul său film mare a fost un fiasco- Daughters of Satan. Succesul a avenit mai târziu, după vârsta de 30 de ani.

În cartea sa autobiografică, Selleck n-a vrut să facă dezvăluiri indiscrete sau scandaloase, dar povestește despre mariajul său secret cu cea de-a doua sa soție, Jillie Mack, pe care a cunoscut-o în musicalul Cats.

”Sunt multe lucruri despre care nu am vorbit și sunt multe lucruri despre care s-a vorbit, unele fiind neadevărate.” Cititorii află cum actorul, un bărbat robust și cu un aspect fizic plăcut, considerat unul dintre cei mai sexy de la Hollywood, în anii 80, era bântuit de nesiguranță și de neîncredere în sine.

Tom Selleck povestește și cum a ratat un rol legendar, preluat de Harrison Ford- Indiana Jones, deoarece era prins cu filmările pentru “Magnum, P.I.”.

În serialul Magnum, Selleck interpretează rolul unui veteran al războiului din Vietnam, care devine detectiv particular și care își petrece timpul în Hawaii, într-un Ferrari. Serialul a rulat între 1980 și 1988.

tom selleck
Tom Selleck, alături de soția și de fiica lui

Actorul a refuzat la un moment dat apariția în celebra soap- opera Tânăr și neliniștit.

Din 2010, ajucat în serialul-dramă Blue Bloods, care a numărat în total 14 sezoane, iar una dintre cele mai îndrăgite apariții de-ale sale, meteorice, de altfel, a fost în serialul Friends, în rolul iubitului Monicăi.

Tom Selleck scrie în carte că și-a clădit cariera cărămidă cu cărămid și că s-a asigurat că și-a dat silința pentru fiecare rol. ”Etica mea de muncă n-a fost să apar pe platourile de filmare și să-mi încasez cecurile. Întotdeauna am încercat să abordez munca mea ca pe un business. Nu să dau cu scenariile de perete și să fac crize de nervi”, menționează actorul.

Între 1971 și 1982, Selleck a fost căsătorit cu modelul Jacqueline Ray. În 1987, se căsătorește cu Jillie Joan Mack, cu care are o fiică, Hannah, născută în 1988.

Actorul trăiește la o fermă de avocado din California, unde duce un trai dilic și unde nu se dă în lături de la muncile agricole. ”Sunt cel mai ieftin angajat al meu”, spune acesta.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…