Dor de un serial romantic și un pic siropos, cheesy, dramatic, așa cum ne place tuturor? Ei bine, astăzi ți-am pregătit o selecție de titluri numai bune pentru un maraton de weekend plin de emoție, iubire și… câteva răsturnări de situație care te vor ține cu ochii lipiți de ecran. 

Modern Love

Inspirat de o rubrică săptămânală publicată de New York Times, Modern Love explorează dragostea și relațiile în toate formele și în toată complexitatea lor. Pe parcursul celor opt episoade cu scenarii individuale, serialul documentează opt povești de dragoste care se desfășoară pe fundalul agitatului New York, oferindu-ne și câteva concluzii sau poate chiar lecții extrem de interesante. Serialul este disponibil pe Amazon Prime. 

Outlander

Un serial de care te vei îndrăgosti iremediabil, Outlander este o călătorie în timp și spațiu, o poveste atât de frumoasă și de emoționantă, încât nu vei mai putea să îți iei ochii de la ea. Acțiunea debutează la scurtă vreme de la încheierea celui De-al Doilea Război Mondial și o are în prim-plan pe Claire (Caitriona Balfe), o tânără asistentă care se întoarce de pe front și pleacă, alături de soțul ei, Frank (Tobias Menzies), într-o vacanță în Scoția. În timpul excursiei, un fenomen bizar le schimbă amândurora viața pentru totdeauna: Claire descoperă pietrele misterioase de la Craigh na dun și, în clipa în care le atinge, se trezește în Scoția anului 1743, într-o perioadă măcinată de conflicte și războaie. Acolo, în mijlocul pericolelor de care a auzit numai în cărțile de istorie, aceasta îl cunoaște pe Jamie Fraser (Sam Heughan), un războinic scoțian care îi schimbă viața radical. Serialul este disponibil pe Netflix. 

Normal People

Ecranizare a volumului omonim semnat de Sally Rooney, Normal People este genul de serial care te înduioșează și te impresionează prin simplitatea și naturalețea lui. Povestea se învârte în jurul lui Marianne (Daisy Edgar-Jones) și Connell (Paul Mescal), doi colegi de liceu care provin din medii sociale complet diferite și care au personalități total opuse, dar între care există și o chimie foarte puternică. Serialul urmărește relația lor tumultoasă pe parcursul anilor și provocările pe care fiecare le întâlnește în drumul către maturizare. Serialul este disponibil pe HBO GO. 

The Hookup Plan / Plan Coeur

Pentru că încă suferă de pe urma despărțirii de iubitul ei, Elsa (Zita Hanrot) încearcă să își revină cu ajutorul celor mai bune prietene ale sale, Charlotte (Sabrina Ouzani) și Milou (Josephine Drai), alături de care are parte de cele mai frumoase aventuri pe străzile Parisului. Când cele două plănuiesc în secret să angajeze o escortă pentru Elsa, un tânăr seducător pe nume Jules (Marc Ruchmann), lucrurile încep să scape de sub control pentru toate personajele implicate. Serialul este disponibil pe Netflix.

A Discovery of Witches

Un fantasy și o poveste de dragoste în același loc? Da, A Discovery of Witches ne demonstrează că se poate. Serialul o are în prim-plan pe Diana Bishop (Teresa Palmer), o cercetătoare specializată în istorie, dar și o tânără vrăjitoare înzestrată cu puteri magice pe care nici nu le poate bănui. În momentul în care ajunge la Oxford pentru a documenta o lucrare, aceasta scoate la iveală, fără să vrea, un manuscris dispărut de multă vreme, Ashmole 782, o carte care conține secrete despre toate creaturile lumii: vampiri, vrăjitoare și demoni. Tot la Oxford îl cunoaște și pe Matthew Clairmont (Matthew Goode), un vampir aflat și el în căutarea manuscrisului, de care Diana este atrasă ca un magnet, în ciuda faptului că relațiile dintre specii sunt strict interzise. Serialul este disponibil pe HBO GO. 

Bridgerton

Downton Abbey meets Gossip Girl. Bridgerton, unul dintre hiturile recente de pe Netflix, care tocmai a confirmat faptul că filmările pentru cea de-a doua parte vor începe în primăvara lui 2021, ne aduce pe scena londoneză din perioada Regenței, în plin sezon al balurilor și al evenimentelor sociale. În centrul atenției se află Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate, după ce obține inclusiv aprobarea și admirația Reginei, ale cărei exigențe și capricii sunt cunoscute în tot regatul.

Foodie Love

Un serial extrem de simpatic și relaxant, Foodie Love ne face cunoștință cu doi tineri care se cunosc prin intermediul unei aplicații mobile dedicate iubitorilor de mâncare. Pe parcursul mai mult întâlniri, cei doi încearcă să își dea seama dacă sunt compatibili și dacă pasiunea lor pentru gastronomie este suficientă și pentru a susține o poveste de dragoste. Serialul este disponibil pe HBO GO.

Love

Creat de Judd Apatow (Girls, Knocked Up) și Paul Rust, serialul urmărește povestea plină de provocări a lui Gus (Paul Rust) și Mickey (Gillian Jacobs), doi tineri care se cunosc într-un supermarket și care ajung să formeze un cuplu atipic și foarte amuzant, în ciuda tuturor defectelor și a diferențelor dintre ei. Serialul este disponibil pe Netflix. 

Foto: hepta, outnow

Related Posts