Bianca Sterie ∙ June 27, 2022 ∙ 6 min read

Zile de vară, soare, sentimentul că toate problemele au rămas în urmă, relaxare la plajă sau într-un loc în care te simți minunat, mâncare bună, înghețată, o carte pe care nu o poți lăsa din mână sau un film simpatic: ce poți să-ți dorești mai mult în această perioadă?

E drept că de tot pachetul nu ne putem ocupa, dar cu niște recomandări de film chiar te putem ajuta. Mai ales dacă sunt povești care chiar îți transmit acel aer de vacanță!

The Last Summer – Disponibil pe Netflix

Filmul explorează poveștile unor proaspeți absolvenți de liceu și întâmplările din ultima lor vacanță de vară de dinainte de începerea colegiului. Iubiri pierdute și regăsite, legături de prietenie noi în circumstanțe neașteptate, transformări ale relațiilor cu părinții: toate acestea îi ajută să hotărască cine sunt și ce vor face mai departe, ca adulți. Distribuția îi include pe K.J. Apa (din Riverdale), Maia Mitchell, Jacob Latimore, Halston Sage, Sosie Bacon.

Love & Gelato – Disponibil pe Netflix

Inspirat de bestsellerul omonim semnat de Jenna Evans Welch, filmul o are în prim-plan pe Lina (Susanna Skaggs), o adolescentă de 17 ani din Statele Unite, care pleacă la Roma pentru a îndeplini ultima dorință a mamei ei.  Trezindu-se într-o țară necunoscută și mult prea haotică pentru o ființă serioasă, metodică și chiar un pic tocilară ca ea, Lina va trebui să se confrunte cu toate obsesiile, anxietatea și temerile proprii, dar și cu trecutul mamei sale, care ascunde câteva secrete. Fermecată de peisajul plin de magie și de mâncărurile neobișnuite, dar apetisante, fascinată de stilul unic al modei italiene, copleșită de momente romantice neașteptate și de o nouă familie atipică, Lina va învăța, în sfârșit, să se privească pe sine și să vadă lumea cu alți ochi.

The Broken Hearts Gallery – Disponibil pe HBO Max

O comedie romantică numai bună de văzut în vacanță, The Broken Hearts Gallery o are în prim-plan pe Lucy (Geraldine Viswanathan), o tânără cu o minte sclipitoare, care lucrează într-o galerie de artă din New York. După ce e părăsită de iubitul ei, aceasta e inspirată să creeze Galeria Inimilor Frânte, un loc în care oamenii pot lăsa în urmă relațiile trecute. 

When in Rome – Disponibil pe Disney+

Beth (Kristen Bell) are tot ce și-ar fi putut dori în viață, mai puțin… noroc în dragoste. Cu ocazia unei călătorii la Roma, ea fură câteva monede dintr-o cunoscută fântână a iubirii din oraș, iar în scurt timp se trezește cu o armată de pretendenți pe urmele sale. 

Without Saying Goodbye / Hasta que nos volvamos a encontrar – Disponibil pe Netflix

Scânteia dragostei se aprinde atunci când Salvador (Maxi Iglesias), un tânăr dependent de cariera lui, este trimis din Spania în superbul Peru ca să construiască un nou hotel pentru lanțul familiei. Aici o cunoaște pe Ariana (Stephanie Cayo), o artistă plină de pasiune, care îl va învăța cum să savureze frumusețea fiecărei clipe petrecute în Cusco.

The Choice – Disponibil pe Netflix

Travis (Benjamin Walker), veterinar în devenire, și Gabby (Teresa Palmer) sunt vecini într-un mic oraș de coastă și ajung prinși într-o relație care este testată de cele mai provocatoare evenimente ale vieții.

Outer Banks – Disponibil pe Netflix

O aventură de vară și o adevărată căutare de comori, Outer Banks este o poveste de maturizare care are în centru o gașcă de adolescenți rebeli din regiunea Outer Banks, Carolina de Nord. Aceștia pornesc în căutarea unei comori nemaivăzute, dar sfârșesc prin a deveni țintele unor oameni foarte puternici, al căror interes este să pună primii mâna pe aur. 

Made in Italy – Disponibil pe HBO Max

Robert (Liam Neeson), un artist londonez, se întoarce în Italia, în regiunea Toscanei, alături de fiul lui de care s-a îndepărtat în ultimii ani, pentru a vinde casa pe care cei doi au moștenit-o de la soția sa defunctă. Odată ce ajung aici, găsesc vila într-o acută stare de degradare, dar descoperă și numeroase amintiri dintr-un trecut… cândva minunat. 

Foto: Netflix

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…