Bianca Sterie ∙ February 14, 2021 ∙ 4 min read

Dacă e februarie, avem recomandări în ton cu sezonul sărbătorilor dedicate iubirii. Și cum am putea celebra dragostea mai bine decât cu un maraton de rom-coms de pe Netflix, filme care ne oferă o porție serioasă de distracție, umor și, desigur, romantism?

Squared Love

Răsturnări de situație, secrete și multă senzualitate: Squared Love o are în prim-plan pe Monika (Adrianna Clebicka), o învățătoare care trăiește o viață dublă. Pentru a plăti datoriile tatălui său, aceasta lucrează în secret ca model („Klaudia”). În timpul unei ședințe foto, îl întâlnește pe Enzo (Mateusz Banasiuk), un jurnalist și playboy care a fost obligat să apară în reclamă de către șefa și amanta sa, Alicja (Agnieszka Zulewska). Lucrurile scapă de sub control în timpul shootingului, iar cele două femei devin cele mai aprige rivale.

Sweet Magnolias

Inspirat de seria omonimă scrisă de autoarea Sherryl Woods, filmul urmărește povestea a trei prietene, Maddie (Joanna Garcia Swisher), Helen (Heather Headley) și Dana (Sue Brooke Elliott) în timp ce navighează printre relații romantice, probleme de familie și provocări în carieră în micul lor orășel Serenity, din Carolina de Sud.

Love Guaranteed

Pentru a-și salva mica firmă de avocatură de la faliment, Susan (Rachael Leigh Cook), o avocată serioasă, preia un caz bine plătit de la Nick (Damon Wayans Jr.), un nou și fermecător client care vrea să dea în judecată un site matrimonial ce garantează găsirea dragostei. Însă cazul devine din ce în ce mai complicat, la fel ca sentimentele ror mai intense dintre Susan și Nick.

The Half of It

Un teenage rom-com, The Half of It o are în prim-plan pe Ellie (Leah Lewis), o elevă de nota 10, dar timidă, care îl ajută pe Paul (Daniel Diemer), un fotbalist cam nedescurcăreț, să cucerească o fată foarte populară. Însă prietenia lor neașteptată se complică atunci când Ellie își dă seama că s-a îndrăgostit de aceeași fată.

To All the Boys: Always and Forever

Pentru Lara Jean Covey (Lana Condor), care se pregătește acum de sfârșitul liceului și de începutul vieții de adult, lucrurile par să fie deja aranjate pe termen lung: va merge alături de Peter (Noah Centineo), iubitul ei, la Universitatea Stanford și își vor petrece tot timpul împreună. Dar totul se schimbă în momentul în care Lara află că, de fapt, a fost respinsă la admitere. În plus, o călătorie la New York o face să se gândească mai bine la opțiunile sale, la viața ei după absolvire, la ceea ce își dorește cu adevărat. 

Always Be My Maybe

Sasha (Ali Wong) și Marcus (Randall Park) au fost cei mai buni prieteni în copilărie, dar s-au certat și nu mai vorbesc unul cu celălalt timp de 15 ani. Între timp, Sasha devine un chef celebru în Los Angeles și se întoarce în orașul natal, San Francisco, pentru a deschide un nou restaurant. Astfel, ea se întâlnește cu vechiul ei prieten, care a devenit muzician, dar încă locuiește cu părinții și lucrează pentru tatăl lui. Deși la început nu sunt prea încântați de reîntâlnire, în scurtă vreme ies la iveală vechile sentimente și apar scântei.

The Wrong Missy

Tim Morris (David Spade) o întâlnește pe fata visurilor lui, iar relația lor romantică evoluează rapid cu ajutorul SMS-urilor. Dus de valul iubirii, hotărăște să preia inițiativa și o invită la petrecerea firmei sale, care are loc într-un complex turistic de lux, pe o insulă. Dar, când la aeroport apare o tipă cu care a avut cea mai proastă întâlnire pe nevăzute, realizează prea târziu că, de fapt, îi trimitea mesaje romantice „celeilalte Missy” (Lauren Lapkus).

Someone Great

Jenny (Gina Rodriguez), o jurnalistă în domeniul muzical, primește jobul la care a visat dintotdeauna în cadrul unei reviste importante și este pe cale să se mute la San Francisco. Nedorind să mențină o relație la distanță, iubitul ei din ultimii nouă ani, Nate (Lakeith Stanfield), decide să îi pună capăt. Pentru a-și mai alina suferința și a se pregăti pentru un nou început, Jenny pornește într-o ultimă aventură scandaloasă în New York, împreună cu cele mai bune două prietene ale ei, Erin (DeWanda Wise) și Blair (Brittany Snow). 

Foto: Netflix

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…