Ai terminat întreaga listă de seriale din categoria celor „obligatoriu de văzut” și ești în căutarea unui titlu nou? Numai bine, pentru că avem câteva propuneri care te vor captiva imediat și care, bonus, au un singur sezon, așa că nu trebuie să-ți faci griji că o să ai prea multe episoade cu care să ții pasul. Se rezolvă totul într-un weekend de bingeing și… popcorn din plin!

Nine Perfect Strangers

Ecranizare a romanului omonim semnat de Lianne Moriarty (autoarea din spatele hitului Big Little Lies), Nine Perfect Strangers urmărește povestea a nouă străini, nouă persoane care ajung la Tranquillum House, un enigmatic centru de relaxare care le promite pacienților săi o transformare totală a minții și a trupului. Odată ajunși aici, aceștia sunt tratați de o rusoaica misterioasă, Masha (Nicole Kidman), ale cărei metode neortodoxe scoate la iveală limitele umane. Din distribuția serialului fac parte și Melissa McCarthy, Michael Shannon și Luke Evans. Nine Perfect Strangers este disponibil pe Amazon Prime. 

Clickbait

O miniserie care te va ține în suspans încă de la primele scene, Clickbait îl are în prim-plan pe Nick Brewer (Adrian Grenier), un tată, un soț și un frate iubitor care, într-o zi, dispare în mod misterios. La scurtă vreme, pe internet apare un videoclip în care Nick, bătut zdravăn, ține în mână un carton pe care scrie: „Abuzez femei. La 5 milioane de vizualizări, voi muri”. Să fie o amenințare, o confesiune sau… ambele? Sora (Zoe Kazan) și soția lui (Betty Gabriel) pornesc într-o goană nebună pentru a-l găsi și a-l salva, dar ajung să descopere o latură cu totul necunoscută a lui Nick. Serialul este disponibil pe Netflix. 

The Chair

Unul dintre serialele momentului pe Netflix, The Chair urmărește aventura lui dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh), proaspăta șefă a catedrei de limba engleză de la prestigioasa universitate Pembroke. Fiind prima femeie care ocupă această poziție și unul dintre puținii oameni de culoare din cadrul personalului universității, aceasta se confruntă cu tot felul de provocări și situații unice, pe care le depășește… în felul ei caracteristic.

Ginny & Georgia 

Dacă te numeri printre fanii Gilmore Girls, acest serial este the next best thing pe care îl poți viziona. Ginny Miller (Antonia Gentry), o adolescentă anxioasă și stângace de 15 ani, se simte adesea mai matură decât mama ei de 30, irezistibila Georgia Miller (Brianne Howey). După ani întregi petrecuți pe fugă, Georgia își dorește cu disperare să prindă rădăcini în regiunea New England și să ofere familiei ei ceva de care nu a avut parte niciodată: stabilitate. Dar, cum propriul trecut amenință noul mod de viață al familiei, lucrurile nu sunt tocmai roz. Însă Georgia este gata de orice pentru a-și proteja cuibul. Serialul este disponibil pe Netflix.

The Cook of Castamar

Un serial spaniol presărat cu nenumărate intrigi, The Cook of Castamar ne poartă în Madridul anului 1720, unde, o tânără bucătăreasă care suferă de agorafobie ajunge să lucreze pentru un duce foarte exigent, cu un trecut dureros în spate. Serialul este disponibil pe Netflix. 

The White Lotus

O producție scrisă și regizată de Max White, miniseria urmărește câteva zile din viața turiștilor și a angajaților de la un complex de lux din Hawaii, cu toate dramele bizare care îi pândesc la fiecare pas și care, în cele din urmă, duc la crimă. Din distribuție fac parte Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario și Alec Merlino. Serialul este disponibil pe HBO GO. 

Related Posts