Bianca Sterie ∙ November 24, 2023 ∙ 4 min read

Dacă ți-a plăcut serialul documentar despre David Beckham, disponibil pe Netflix, sunt șanse mari să îți dorești acum și mai multe povești despre celebrități. De-a lungul anilor, viețile mai multor personaje au fost explorate în documentare care au stârnit controverse și au crescut audiențe. Iată cinci titluri pe care să le urmărești în continuare. 

Pam & Tommy – Disponibil pe Disney+

Cu o acțiune plasată în zilele de început ale internetului, miniseria în opt părți explorează scandalul pornit de sex tape-ul făcut de Pamela Anderson (Lily James) și Tommy Lee (Sebastian Stan). Caseta a fost furată din casa cuplului și, odată ce a ajuns pe internet, a devenit rapid un fenomen global, despre care toată lumea discuta. Serialul documentează relația intensă dintre Pamela și Tommy, dar și urmările acestui scandal pentru căsnicia și carierele lor. 

David Holmes: The Boy Who Lived – Disponibil pe HBO Max

Unul dintre cele mai emoționante documentare din ultima vreme, filmul explorează relația de prietenie dintre actorul care l-a interpretat pe Harry Potter, Daniel Radcliffe, și David Holmes, cascadorul său, a cărui viață s-a schimbat radical în urma unui accident ce l-a lăsat paralizat. În ciuda faptului că nu a putut continua proiectul Harry Potter, David Holmes a rămas un prieten apropiat al lui Daniel Radcliffe, producător efectiv al documentarului. 

The Last Dance – Disponibil pe Netflix

În toamna anului 1997, Michael Jordan și echipa de baschet Chicago Bulls încep drumul către câștigarea celui de-al șaselea titlu NBA din ultimii opt ani. Dar, în ciuda tuturor reușitelor lui Jordan de la senzaționalul său debut în urmă cu 13 ani, „ultimul dans”, așa cum a fost numit de antrenorul Phil Jackson, va fi umbrit de tensiunile cu managementul clubului și sentimentul că aceasta este ultima ocazie de a-l vedea jucând la potențial maxim pe cel mai bun jucător din toate timpurile, alături de echipa sa extraordinară.

Robbie Williams – Disponibil pe Netflix

Robbie Williams își retrăiește viața și provocările sale, analizând fiecare cadru, fiecare mărire sau decădere. Albume de platină, concerte cu bilete complet epuizate, fani care îl adoră, băutură, droguri, cădere în abis și tot ce urmează atunci când nu te poți opri și continui să te afunzi. Documentarul este o poveste despre faima inimaginabilă la o vârstă fragedă și despre prețul pe care îl plătești pentru ea.

Jamie vs. Britney: The Father Daughter Trials – Disponibil pe HBO Max

În 2021, Britney Spears, starul internațional al muzicii pop, a anunțat că, după treisprezece ani, a scăpat în sfârșit de tutela conservatoare a tatălui ei, Jamie. Această măsură nu doar că i-a permis să-și administreze singură finanțele, ci și să își recapete independența pentru care a tot luptat în ultima vreme. 

Foto: Netflix

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…