Bianca Sterie ∙ March 18, 2023 ∙ 7 min read

Dor de o comedie romantică? Ți-am pregătit o selecție de 10 titluri simpatice, numai bune de văzut într-un weekend dedicat relaxării. 

Hello, Goodbye and Everything in Between – Disponibil pe Netflix

După ce au făcut un pact că se vor despărți înainte de a pleca la facultate, fără regrete sau resentimente, Clare (Talia Ryder) și Aidan (Jordan Fisher) își petrec ultima seară în calitate de cuplu la o ultimă întâlnire extraordinară. Rememorând diferitele etape ale relației lor, de la primul salut la primul sărut și prima ceartă, se îndreaptă către un moment de cotitură, în căutarea unor răspunsuri. Ar trebui să rămână împreună sau să își ia rămas-bun pentru totdeauna?

A Perfect Pairing – Disponibil pe Netflix

Lola (Victoria Justice), directoarea executivă a unei companii de vinuri din Los Angeles, își dă demisia pentru a-și deschide propriul business de distribuție de vinuri. Plină de entuziasm, își ia un bilet de avion către o zonă rurală din Australia pentru o discuție cu un prim client potențial, firma de vinuri a familiei Vaughn. Din nefericire pentru Lola, familia Vaughn nu e interesată să facă afaceri cu o companie aflată la început de drum. Dorind să-și demonstreze abilitățile, Lola se oferă voluntară pentru un post vacant de ajutor la stâna familiei Vaughn. Deși, la început, Lola nu pare candidatul ideal pentru reparatul gardurilor și mânatul oilor, între ea și cuceritorul fermier Max (Adam Demos) se înfiripă o prietenie, în timp ce el o inițiază în tainele meseriei. Cei doi încep să se deschidă unul față de celălalt, iar Lola descoperă că Australia nu a trezit în ea doar dragostea pentru antreprenoriat, ci și o nouă iubire pentru Max. 

Rosaline – Disponibil pe Disney+

O reinterpretare comică a poveștii „Romeo și Julieta” de Shakespeare, filmul explorează aventura lor din perspectiva fostei iubite a lui Romeo (Kyle Allen), Rosaline (Kaitlyn Dever), care se întâmplă să fie și verișoara Julietei (Isabela Merced). 

Love in the Villa – Disponibil pe Netflix

După ce trece printr-o despărțire, o tânără (Kat Graham) decide să plece singură într-o călătorie în romantica Verona, în Italia, unde descoperă că pentru vila în care urmează să-și petreacă vacanța există o rezervare dublă și că va trebui să o împartă cu un britanic cinic și foarte chipeș (Tom Hopper). Deși, la început, se comportă exact ca șoarecele și pisica, încercând să se saboteze constant, cei doi ajung la un compromis. Însă, în scurt timp, acest compromis se transformă în ceva cu totul extraordinar. 

The Royal Treatment – Disponibil pe Netflix

Isabella (Laura Marano) este o tânără coafeză din New York, căreia nu-i este niciodată teamă să spună ce gândește. La polul opus este prințul Thomas (Mena Massoud), care conduce o țară și este pe cale să se căsătorească mai degrabă din datorie decât din dragoste. Când, împreună cu colegii ei stiliști, primește oportunitatea unică în viață de a se ocupa de coafurile invitaților la nunta regală, Izzy și prințul Thomas descoperă că, pentru a prelua controlul asupra propriilor destine, trebuie să-și urmeze inimile.

The People We Hate At The Wedding – Disponibil pe Prime

În această comedie romantică perfectă pentru o seară de weekend, Alice (Kristen Bell) și Paul (Ben Platt), soră și frate, împreună cu mama lor mereu optimistă, Donna (Allison Janney), sunt invitați la nunta britanică a surorii lor vitrege Eloise (Cynthia Addai-Robinson). Evenimentul este o șansă pentru ca ei să se reconecteze ca adulți, să învețe să se iubească unul pe celălalt așa cum o făceau odinioară. 

Someone Great – Disponibil pe Netflix

Jenny (Gina Rodriguez), o jurnalistă specializată în domeniul muzical, primește jobul ideal în cadrul unei reviste emblematice și este pe cale să se mute la San Francisco. Nedorind să mențină o relație la distanță, iubitul ei din ultimii nouă ani (Lakeith Stanfield) decide să îi pună capăt. Pentru a-și mai alina suferința, Jenny pornește într-o ultimă aventură scandaloasă în New York, împreună cu cele mai bune prietene ale ei, Erin (DeWanda Wise) și Blair (Brittany Snow).

Good Luck to You, Leo Grande – Disponibil pe HBO Max

Având o abordare atipică, filmul urmărește povestea lui Nancy Stokes (Emma Thompson), o profesoară pensionată, care nu s-a bucurat de o viață prea romantică și care tânjește după aventură și sex, mai ales că nu a avut niciodată un orgasm. În încercarea de a-și înfrunta insecuritățile ce țin de intimitate, ea angajează un lucrător sexual care arată extraordinar, Leo Grande (Daryl McCormack), un bărbat alături de care încearcă să iasă din zona ei de confort. 

Marry Me – Disponibil pe SkyShowtime

Cu un soundtrack asigurat de Maluma și Jennifer Lopez, Marry Me urmărește o poveste de dragoste atipică între Kat Valdez (Lopez), o cunoscută cântăreață, și Charlie Gilbert (Owen Wilson), un banal profesor de matematică. Rănită de fostul ei logodnic, Kat ia o decizie impulsivă în timpul unui spectacol: să se mărite pe loc cu un străin din public. 

About Fate – Disponibil pe Prime

About Fate este o comedie romantică despre doi străini care cred cu tărie în dragoste, în ciuda faptului că nu reușesc să își găsească partenerul potrivit. După o răsturnare ciudată de situație, cei doi ajung să meargă împreună la o nuntă care schimbă radical relația dintre ei. 

Foto: Netflix

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…