Andreea Leta ∙ March 18, 2023 ∙ 4 min read

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă strălucire pe rețelele de socializare pe care ținutele au fost redristibuite la nesfârșit. Pentru că și noi am fost cu ochii pe evenimentele internaționale, facem acum o trecere în revistă a celor mai bune apariții ale momentului.

De pe covorul roșu

Outfits of the week
Jenny Slate, Salma Hayek, Rooney Mara, Lady Gaga

Gala decernării premiilor Oscar ne-au readus aminte de perioada în care covorul roșu reprezenta o advărată demonstrație de forță creativă și de expunere a unui tip de eleganță cu adevărat impresionantă. Anul acesta regăsim strălucirea și farmecul Hollywood-ului la care mii de tineri aspiră, în ținutele starurilor internaționale de top. Dintre numeroasele ținute care ne-au încântat privirea toată săptămâna, am selectat patru ținute în stiluri diferite, care să inspire femeile cu diverse tipuri de siluetă și de abordare estetică. 

Jenny Slate și Lady Gaga au mizat pe eternul negru misterios pentru a-ți pune în valoare trupurile și preferințele vestimentare. Jenny Slate a ales un look clasic, Old Hollywood, îmbogățit cu bijuterii prețioase, în timp ce Lady Gaga a ales o rochie din cea mai recentă prezentare Versace, care a atras toate privirile. Salma Hayek revine în topul Best Dressed cu această apariție pentru care a ales o rochie foarte senzuală în nuanța focului, din franjuri cu paiete, în timp ce Rooney Mara a optat pentru cel mai delicat look, purtând o rochie albă din tulle care i-a evidențiat perfect statura silfidă și linia umerilor. 

De la petrecerea Vanity Fair

Outfits of the week
Cate Blanchett, Gigi Hadid, Suki Waterhouse, Kerry Washington

Gala Premiilor Oscar este întotdeauna urmată de celebra petrecere Vanity Fair. Dacă multe celebrități au ales anul ăsta să riște purtând ținute mult prea sexy, câteva dintre adevăratele dive au mizat din nou pe rafinament, câștigând pariul cu critica vestimentară. Cate Blanchett, Gigi Hadid și Suki Waterhouse au avut ca sursă de inspirație anii ’80 pentru aceste lookuri, în timp ce Kerry Washington a ales o rochie care ar fi făcut furori și la începutul anilor 2000, dar care nu-și va pierde farmecul nici peste 20 de ani. 

Alte evenimente

Outfits of the week
Lucy Liu, Regina Letizia a Spaniei, Keira Knightley, Melanie Laurent

Chiar dacă atenția ne-a cam fost captată de evenimentele despre care am vorbit până acum, nu am ratat nici premierele de film sau aparițiile oficiale ale altor vedete care nu au participat la Oscar. Lucy Liu a purtat o ținută spectaculpasă la un eveniment cu red carpet, în care demonstrează că nu există „prea mult” auriu, mai ales dacă proporția pieselor vestimentare și texturile sunt perfect alese. Regina Letizia a Spaniei ne-a impresionat din nou cu stilul său clasic atemporal după ce a participat la o vizită oficială într-un look all red. Și Keira Knightley abordează stilul 80s într-o ținută all black din tafta, iar Melanie Laurent propune, tot pentru o premieră de film, o ținută cu influențe 80s masculine, purtând o bluză din paiete aurii și o pereche de pantaloni negri conici cu falduri, într-o manieră sofisticată. 

* În fotografia de cover a articolului, este Ana de Armas purtând o rochie-sirenă la Premiile Oscar, care ne-a impresionat prin detaliile speciale, cum ar fi broderia fină din cristale și efectul de solzi al trenei. Beaty lookul natural a făcut-o să strălucească, punându-i în valoare trăsăturile. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…