Andreea Leta ∙ March 18, 2023 ∙ 4 min read

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă strălucire pe rețelele de socializare pe care ținutele au fost redristibuite la nesfârșit. Pentru că și noi am fost cu ochii pe evenimentele internaționale, facem acum o trecere în revistă a celor mai bune apariții ale momentului.

De pe covorul roșu

Outfits of the week
Jenny Slate, Salma Hayek, Rooney Mara, Lady Gaga

Gala decernării premiilor Oscar ne-au readus aminte de perioada în care covorul roșu reprezenta o advărată demonstrație de forță creativă și de expunere a unui tip de eleganță cu adevărat impresionantă. Anul acesta regăsim strălucirea și farmecul Hollywood-ului la care mii de tineri aspiră, în ținutele starurilor internaționale de top. Dintre numeroasele ținute care ne-au încântat privirea toată săptămâna, am selectat patru ținute în stiluri diferite, care să inspire femeile cu diverse tipuri de siluetă și de abordare estetică. 

Jenny Slate și Lady Gaga au mizat pe eternul negru misterios pentru a-ți pune în valoare trupurile și preferințele vestimentare. Jenny Slate a ales un look clasic, Old Hollywood, îmbogățit cu bijuterii prețioase, în timp ce Lady Gaga a ales o rochie din cea mai recentă prezentare Versace, care a atras toate privirile. Salma Hayek revine în topul Best Dressed cu această apariție pentru care a ales o rochie foarte senzuală în nuanța focului, din franjuri cu paiete, în timp ce Rooney Mara a optat pentru cel mai delicat look, purtând o rochie albă din tulle care i-a evidențiat perfect statura silfidă și linia umerilor. 

De la petrecerea Vanity Fair

Outfits of the week
Cate Blanchett, Gigi Hadid, Suki Waterhouse, Kerry Washington

Gala Premiilor Oscar este întotdeauna urmată de celebra petrecere Vanity Fair. Dacă multe celebrități au ales anul ăsta să riște purtând ținute mult prea sexy, câteva dintre adevăratele dive au mizat din nou pe rafinament, câștigând pariul cu critica vestimentară. Cate Blanchett, Gigi Hadid și Suki Waterhouse au avut ca sursă de inspirație anii ’80 pentru aceste lookuri, în timp ce Kerry Washington a ales o rochie care ar fi făcut furori și la începutul anilor 2000, dar care nu-și va pierde farmecul nici peste 20 de ani. 

Alte evenimente

Outfits of the week
Lucy Liu, Regina Letizia a Spaniei, Keira Knightley, Melanie Laurent

Chiar dacă atenția ne-a cam fost captată de evenimentele despre care am vorbit până acum, nu am ratat nici premierele de film sau aparițiile oficiale ale altor vedete care nu au participat la Oscar. Lucy Liu a purtat o ținută spectaculpasă la un eveniment cu red carpet, în care demonstrează că nu există „prea mult” auriu, mai ales dacă proporția pieselor vestimentare și texturile sunt perfect alese. Regina Letizia a Spaniei ne-a impresionat din nou cu stilul său clasic atemporal după ce a participat la o vizită oficială într-un look all red. Și Keira Knightley abordează stilul 80s într-o ținută all black din tafta, iar Melanie Laurent propune, tot pentru o premieră de film, o ținută cu influențe 80s masculine, purtând o bluză din paiete aurii și o pereche de pantaloni negri conici cu falduri, într-o manieră sofisticată. 

* În fotografia de cover a articolului, este Ana de Armas purtând o rochie-sirenă la Premiile Oscar, care ne-a impresionat prin detaliile speciale, cum ar fi broderia fină din cristale și efectul de solzi al trenei. Beaty lookul natural a făcut-o să strălucească, punându-i în valoare trăsăturile. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…

Pielea vegană: Tendințe, avantaje și dezavantaje

Casele de modă au adoptat rând pe rând politica sustenabilității prin înlocuirea pielii cu texturi asemănătoare. Grija pentru…

Alist Designers boutique: The Stories of O., brandul sustenabil care aduce zâmbete

Luna aceasta ne bucurăm să-l avem alături de noi pe Ovidiu Mureșanu, care ne-a adus cu un pas…

Alist Designers boutique: Anna Fellini, brandul de genți dedicat frumuseții atemporale

Noiembrie a adus la Alist Designers boutique un brand de genți de care, cu siguranță, te-ai îndrăgostit încă…