Andreea Leta ∙ March 18, 2023 ∙ 4 min read

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă strălucire pe rețelele de socializare pe care ținutele au fost redristibuite la nesfârșit. Pentru că și noi am fost cu ochii pe evenimentele internaționale, facem acum o trecere în revistă a celor mai bune apariții ale momentului.

De pe covorul roșu

Outfits of the week
Jenny Slate, Salma Hayek, Rooney Mara, Lady Gaga

Gala decernării premiilor Oscar ne-au readus aminte de perioada în care covorul roșu reprezenta o advărată demonstrație de forță creativă și de expunere a unui tip de eleganță cu adevărat impresionantă. Anul acesta regăsim strălucirea și farmecul Hollywood-ului la care mii de tineri aspiră, în ținutele starurilor internaționale de top. Dintre numeroasele ținute care ne-au încântat privirea toată săptămâna, am selectat patru ținute în stiluri diferite, care să inspire femeile cu diverse tipuri de siluetă și de abordare estetică. 

Jenny Slate și Lady Gaga au mizat pe eternul negru misterios pentru a-ți pune în valoare trupurile și preferințele vestimentare. Jenny Slate a ales un look clasic, Old Hollywood, îmbogățit cu bijuterii prețioase, în timp ce Lady Gaga a ales o rochie din cea mai recentă prezentare Versace, care a atras toate privirile. Salma Hayek revine în topul Best Dressed cu această apariție pentru care a ales o rochie foarte senzuală în nuanța focului, din franjuri cu paiete, în timp ce Rooney Mara a optat pentru cel mai delicat look, purtând o rochie albă din tulle care i-a evidențiat perfect statura silfidă și linia umerilor. 

De la petrecerea Vanity Fair

Outfits of the week
Cate Blanchett, Gigi Hadid, Suki Waterhouse, Kerry Washington

Gala Premiilor Oscar este întotdeauna urmată de celebra petrecere Vanity Fair. Dacă multe celebrități au ales anul ăsta să riște purtând ținute mult prea sexy, câteva dintre adevăratele dive au mizat din nou pe rafinament, câștigând pariul cu critica vestimentară. Cate Blanchett, Gigi Hadid și Suki Waterhouse au avut ca sursă de inspirație anii ’80 pentru aceste lookuri, în timp ce Kerry Washington a ales o rochie care ar fi făcut furori și la începutul anilor 2000, dar care nu-și va pierde farmecul nici peste 20 de ani. 

Alte evenimente

Outfits of the week
Lucy Liu, Regina Letizia a Spaniei, Keira Knightley, Melanie Laurent

Chiar dacă atenția ne-a cam fost captată de evenimentele despre care am vorbit până acum, nu am ratat nici premierele de film sau aparițiile oficiale ale altor vedete care nu au participat la Oscar. Lucy Liu a purtat o ținută spectaculpasă la un eveniment cu red carpet, în care demonstrează că nu există „prea mult” auriu, mai ales dacă proporția pieselor vestimentare și texturile sunt perfect alese. Regina Letizia a Spaniei ne-a impresionat din nou cu stilul său clasic atemporal după ce a participat la o vizită oficială într-un look all red. Și Keira Knightley abordează stilul 80s într-o ținută all black din tafta, iar Melanie Laurent propune, tot pentru o premieră de film, o ținută cu influențe 80s masculine, purtând o bluză din paiete aurii și o pereche de pantaloni negri conici cu falduri, într-o manieră sofisticată. 

* În fotografia de cover a articolului, este Ana de Armas purtând o rochie-sirenă la Premiile Oscar, care ne-a impresionat prin detaliile speciale, cum ar fi broderia fină din cristale și efectul de solzi al trenei. Beaty lookul natural a făcut-o să strălucească, punându-i în valoare trăsăturile. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

The Grand Avenue: Denim & Red notes 

Noul sezon propune o abordare senzuală a tendințelor specifice sfârșitului decadei optzeciste și începutul anilor ’90, era de…

Rochiile de inspirație antică, din nou în tendințe

Seara trecută a avut loc evenimentul Fashion Trust U.S. Awards 2023, o gală menită să susțină, să creeze…

Designerul Jeremy Scott părăsește casa Moschino

Designerul american Jeremy Scott (47 de ani) părăsește funcția de director de creație al casei Moschino, după 10…

Impresionantele ținute de scenă ale lui Taylor Swift pentru turneul ”Eras”

Cele mai mari case de modă semnează garderoba de scenă a lui Taylor Swift pentru proaspătul demarat turneu…

Street Style Trend Report: Ținute în tonuri de beige și negru

Tendințele momentului vorbesc despre un nou contrast de zile mari: cu ocazia săptămânilor modei încheiate recent, am observat…

5 reguli vestimentare de care să ții cont dacă ești mignonă cu forme

Când încă imaginile de publicitate și revistele par să opteze pentru siluete atletice elongate, pe scurt, pentru supermodele,…

Supermodelul Emily Ratajkowski este imaginea noii campanii Jenny Fairy

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță…

Pamela Anderson, Naomi Campbell și DJ Khaled, pe podium la Miami, în prezentarea Boss

Pamela Anderson, DJ Khaled și Naomi Campbell au fost starurile prezentării Hugo Boss de la Miami Casa de…

VIDEO: În culisele ședinței foto pentru coperta A List Magazine nr. 26 

Când vine vorba de a transforma un look, Alexia Eram le poate da clasă multor modele. Cu multiple…

Descoperă noua colecție C&A Denim

Noua colecție C&A Denim este compusă din piese pentru femei și bărbăți, din care fiecare își poate alege…