Lidia Buble: ”Vreau să fiu ca o carte deschisă”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, iar fanii ei o urmăresc cu aviditate și pe rețelele de social media, unde deține un capital de popularitate de peste un milion de admiratori. Lidia este pasionată de fotografie și îi place să stea la fel de mult în fața camerei precum în spatele ei. Iată care sunt cele mai dragi imagini ale Lidiei și cum ar ilustra ea dragostea într-o simplă fotografie. 

În acest al treilea interviu dintr-o serie din trei părți, cu trei personalități distincte, află de la Lidia Buble câte selfie-uri își face într-o zi și care este fotografia ei preferată, dar și ce mesaj format din imagini i-ar trimite persoanei iubite, fără să se folosească de cuvinte.

De asemenea, Lidia, care este pasionată de fotografie, ne spune care sunt criteriile de care ar ține cont dacă ar face parte dintr-un juriu de concurs de fotografie, precum NextImage 2020.

Next Image 2020 este o competiție foto la nivel global, dedicată posesorilor de telefoane Huawei, care vor să se afirme prin fotografiile spectaculoase realizate cu smartphone-ul. Concursul foto le este dedicat atât profesioniștilor, cât și amatorilor, iar înscrierile au loc până la data de 31 iulie, ora 18:00.

Lidia, în ce ipostază îți place cel mai mult să fii fotografiată?

Îmi place să fiu surprinsă și cel mai mult îmi place să fiu fotografiată dimineața. Știu că pare ciudat și că femeile tind să se ascundă când se trezesc ciufulite, cu ochii puțin umflați, cu fața ”șifonată”… Mie cred că atunci îmi place cel mai mult să fiu fotografiată.

Câte selfie-uri îți faci într-o zi?

Îmi place să fac selfie-uri, dar sunt rare zilele în care fac astfel de fotografii. Dar când mă apuc, trebuie să recunosc că fac foarte multe, pentru că mă hotărăsc foarte greu când trebuie să fac o postare pe pagina mea de Instagram, așa că fac în jur de 30-40 de selfie-uri când trebuie să postez.

Dacă ar fi să ilustrezi dragostea într-o fotografie, cum ar arăta aceasta, ce ar conține imaginea?

Familia mea, cu siguranță. Pentru mine, familia este totul și, da, cu siguranță aceasta ar fi fotografia. Cred că spune totul. Arată dragostea în cea mai pură formă a ei.

Să presupunem că ai vrea să-i transmiți persoanei iubite un mesaj numai din imagini. Ce ar conține mesajul?

I-aș trimite câteva poze din telefon cu noi doi și apoi aș căuta pe Google tot felul de locuri în care mi-aș dori să ajung împreună cu persoana respectivă.

Care sunt lucruruile pe care îți place să le faci doar pentru tine și rar ajung să fie expuse?

Nu cred că sunt lucruri pe care să-mi placă să le fac și să le țin doar pentru mine, eu sunt foarte naturală și foarte dechisă cu tot ce fac eu. Vreau să fiu ca o carte deschisă pentru cei care mă urmăresc.

Categorii Video