Kim Kardashian lansează o linie de haine pentru copii, inspirată de fiicele ei, North și Chicago

Kim Kardashian West's Cozy Kids SKIMS

După ce a a dat lovitura cu linia ei de lenjerie modelatoare SKIMS, Kim Kardashian (40 de ani) lansează și o linie de haine pentru pentru copii, iar modelele colecției vor fi chiar fiicele ei, North (7 ani) și Chicago (2 ani).

Colecția Kim Kardashian West’s Cozy Kids SKIMS conține haine confortabile pentru copii – hanorace, bluze și pantaloni, halate de baie și pantaloni scurți. Pe lângă propriii ei copii, Kim Kardashian a apelat și la copiii prietenilor, astfel că din campania SKIMS pentru cei mici a lui Kim mai fac parte copiii prietenelor ei, Tracy Romulus și Khadijah Haqq McCray. Colecția Kim Kardashian West’s Cozy Kids SKIMS va fi lansată joi, pe 19 noiembrie, iar hainele vot fi disponibile în cinci culori – roz pudrat, crem, cafeniu deschis, gri și negru. Colecția pentru copii este completată și de haine asortate pentru adulți.

Kim Kardashian West's Cozy Kids SKIMS

Kim Kardashian s-a fotografiat pentru campanie alaturid e fiicele ei, in ipostze tandre.

În luna septembrie, Kim Kardashian a aniversat un an de la lansarea brandului ei de lenjerie modelatoare SKIMS, care se bucură de mare succes.

Kim Kardashian West's Cozy Kids SKIMS

Întregul clan Kardashian se pregătește de petrecerile tradiționale de Crăciun, la care nu renunță, chiar dacă este pandemie. Totuși, surorile Kardashian nu vor mai avea anul acesta mulți invitați și vor păstra doar cercul intim la reuninea de familie.

Kim Kardashian West's Cozy Kids SKIMS

Recent, Kim Kardashian a avut parte de nenumărate critici din partea publicului, după ce și-a sărbătorit împlinirea a 40 de ani pe o insulă privată din Tahiti, unde a mers alături de familie și de prieteni. Urmăritorii ei au fost foarte vehemenți față de vedetă și mai ales de faptul că gestul a ei a părut insensibil față de probelemele globale și că a ignorat normele de distanțare socială.

Foto: Instagram