Justin Timberlake și Jessica Biel și-au vândut apartamentul din Manhattan. Cât a costat proprietatea cuplului de celebrități?

apratament justin timberlake jessica biel

După modelul altor vedete, precum Scarlett Johansson, care au decis să-și lichideze proprietățile din Manhattan, New York, iată că și cuplul de celebrități format din Justin Timberlake și Jessica Biel și-au vândut apartamentul din Big Apple. Prețul cerut de cei doi a fost de 6,35 de milioane de dolari, iar suma obținută este mai mica cu 1,64 milioane față de prețul cerut inițial și se pare că vânzarea nu a generat niciun profit pentru cei doi, din contră, aceștia și-au cumpărat locuința în 2010, pentru 6,6 milioane de dolari.

apratament justin timberlake jessica biel

apratament justin timberlake jessica biel

Apartamentul luxos deținut până de curând de Justin Timberlake și de Jessica Biel se află în complexul rezidențial exclusivist SoHo Mews, iar princiaplul avantaj al acestuia este terasa care înconjoară la 360 de grade casa, iar ferestrele sunt din tavan și până în podea, lucru care oferă o panoramă uimitoare asupra orașului.

apratament justin timberlake jessica biel

De asemenea, apartamentul dispune și de un șemineu pe gaz, tâmplărie la comandă și podele de stejar. Bucătăria este amenajată, de asemenea, cu mobilă italiană de lux și cu electrocasnice de ultimă generatie, de la ele mai scumpe branduri.

apratament justin timberlake jessica biel

Dormitorul matrimonial are podea încălzită, o cadă freestanding, baie cu duș și de aceleași amenjări dispun și celalalte două dormiotare ale casei. Complexul SoHo Mews este păzit 24 din 24, are serviciu de recepție și garaj, plus un centru de fitness și o grădină comună.

Foto: Hepta, Stribling

Categorii Lifestyle