Jennifer Lopez și-a amânat nunta pe termen nedefinit

jennifer lopez nunta

Jennifer Lopez trebuia să se căsătorească la vară, în Italia, cu logodnicul ei, Alex Rodriguez, dar a amânat nunta pe termen nedefinit.

Jennifer Lopez (50 de ani) ar fi mers la altar pentru a patra oară în viață în această vară, când programase nunta cu Alex Rodriguez (44 de ani). Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în Italia, dar a fost amânat deocamdată din cauza pandemiei de Coronavirus. Cuplul a declarat că așteaptă timpul potrivit pentru a-și putea celebra căsătoria și că vor să aibă parte de nunta visurilor, fără ca amenințarea unei boli să planeze asupra lor.

jennifer lopez nunta

O sursă aropiată celor doi a declarat că aceștia s-au frământat timp de mai multe săptămâni din cauza deciziei de amâna nunta, dar fără conturarea unei perspective de reluare a normalității în viitorul apropiat, cuplul a luat cea mai bună și cea mai sigura decizie în contextul actual legată de  căsătoria lor. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez apucaseră chiar să trimită și invitațiile de nuntă, dar oaspeții au fost anuntați de schimbarea de planuri.

Viitori miri încă analizează o posibilă viioare dată pentru nunta lor și vor să păstreze locul ales inițial pentru ceremonie, dar nu vor să grăbească lucrurile.

jennifer lopez nunta

Pe durata pademiei, JLo și Alex Rodriguez, alături de copiii lor, s-au relocat la Miami, de unde artista și-a ținut fanii la curent cu activitățile sale prin intermediul social media.

JLo și Alex Rodriguez, fost jucător de baseball, s-au logodit în primăvara anului trecut pe o plajă din Bahamas, după doi ani de relație, iar cântăreața și actrița a primit atunci un inel cu diamante în valoare de 4,5 milioane de dolari.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită timp de zece ani cu cântărețul Marc Antony, tatăl gemenilor ei, Max și Emme. Între 1997 și 1998, JLo a fost măritată cu un chelner de origine cubaneză, Ojani Noa, iar în 2001 s-a căsătorit cu fostul ei dansator și coregraf, Chris Judd, de care a divorțat în 2003.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle