Iulia Vântur, în izolare la ferma lui Salman Khan din India, alături de alte două fotomodele și actrițe celebre

iulia vantur salman khan

Presa indiană consemnează fapul că Iulia Vântur, presupusa iubită a celebrului actor bollywoodian Salman Khan, își petrece carantina la ferma acestuia de lângă Mumbai, India.

În izolare, alături de Salman Khan (54 de ani) și de Iulia Vântur (39 de ani), se mai află încă alte două frumuseți – actrițele și fotomodelele Jacqueline Fernandez și Waluscha De Sousa.

Ferma din Panvel, o localitate din apropierea Mumbaiului, este refugiul perfect din timpul pandemiei pentru Iulia Vântur și Salman Khan. Lor li s-au alăturat mai mulți prieteni, printre care și cele două foste regine ale frumuseții – Jacqueline Fernandez și Waluscha De Sousa.

Jaqueline Fernandez are 35 de ani este o fosta concurentă Miss Universe din Sri Lanka. Jaqueline este un cunoscut fotomodel și actriță, cu mai multe filme bollywoodiene la activ.


Waluscha De Sousa are 40 de ani si este la rândul ei, model și actriță celebra în India, cu o participare la Miss India la activ, unde a câștigat premiul Miss Body Beautiful, iar apoi s-a remarcat în producțiile cinematografice indiene. Walsucha de Sousa este divorțată și are trei copii.

View this post on Instagram

📍

A post shared by Waluscha De Sousa (@waluschaa) on

Cele trei gratii își petrec timpul în autoizolare în peisajul idilic de la ferma din Panvel și postează frecvent imagini și clipuri video cu actvitățile lor de acolo.

India se află în carantină încă din luna martie, iar recent autoritățile au anunțat prelungirea stării de urgență până pe 3 mai.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle