Iulia Vântur, sărbătorită cu fast în India

iulia vantur aniversare

Iulia Vântur împlinește azi 39 de ani, ocazie cu care a fost deja sărbătorită în țara ei adoptivă, India, unde locuiește de câțiva ani. Actrița și cântăreața a avut parte de o aniversare alături de anturajul ei, scrie presa indiană, care a publicat și un colaj de fotografii publicat pe Instagram de Ashely Rebello, stilist și fashion designer și apropiat de-al Iuliei. ”La mulți ani, dragă Iulia, multă dragoste și fericire!”, i-a urat prietenul sărbătoritei. Iulia a purtat la petrecere o ținută neagră, elegantă.

iulia vantur aniversare

Despre Iulia se vehiculează zvonuri că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan, dar cei doi păstrează discreția asupra relației lor.

Iulia se bucură de succes în India, unde activează ca actriță și cântăreață. În toamna anului trecut, a debutat în primul ei film de la Bollywood – Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem Soni, unde a fost cap de afiș.

iulia vantur aniversare

În film, Iulia Vântur joacă rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care își îndeplinește visul de a vizita India. „Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasă bătută chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contră, se ridică de jos și luptă. Reușește cu ajutorul soțului și a prietenilor să meargă mai departe și să lupte pentru dreptatea ei și a celorlalte femei din India. ”E un proiect din care voi învăța multe. Aștept cu nerăbdare această noua experiență și mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca și echipa de la Studio 5 Elements”, a mărturisit vedeta.

iulia vantur aniversare

“Pasiunea pentru muzică mi-a adus multă satisfacție și colaborări extrem de frumoase în India. Filmul se împletește natural cu muzica, însă este ceva nou pentru mine. În ultimii ani am primit oferte de a juca în filme, însă nu am considerat că trebuie să fac acest pas. Când Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simțit că e o poveste cu morală, cu substanță. Personajul meu din film este o fată simplă, extrem de bună și curată, deși a trecut prin experiențe traumatizante în viață. Este victima unui viol și chiar dacă e o “străină” în India, nu numai că-și caută dreptatea, dar alături de soțul ei, pornește o adevărată revoluție, luptă pentru toate femeile din India care au fost violate, nedreptățite sau nu au avut curaj să lupte, să-i demascheze pe făptuitori. Există un tag pe rețelele de socializare #NameandShametherapist pe care îl folosesc pentru asta. E o luptătoare, ea nu lasă ca acest incident să-i distrugă viața ei și a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care îl întruchipez, cu mesajul puternic transmis de film.” – a declarat Iulia Vântur.

Categorii Lifestyle