INNA: ”M-am sărutat prima dată la 14 ani”

inna

INNA e cea mai recentă invitată a emisiunii de la Europa FM ”La radio cu Andreea Esca”, iar cântăreața a povestit lucruri neștiute despre viața ei de dinainte să ajungă să cunoască celebritatea. INNA, pe numele adevărat Alexandra Apostoleanu (33 de ani), povestește despre copilăria ei petrecută la Neptun și despre farmecul anilor adolescenței.

la radio cu andreea esca inna

Andreea Esca: Care e prima ta amintire de când erai mică?

INNA: Îmi amintesc de prima zi de școală, m-a dus mama, și nu voiam să-i ofer flori doamnei învățătoare. Mama era foarte frumoasă… Mama este frumoasă, dar atunci era și mai frumoasă. Mama și tata s-au cunoscut în Neptun, la căminul în care locuiau amândoi. Tatăl meu este din Moldova, din Bârlad, iar mama este din Ialomița – Slobozia. Părinții mei vin de la sat – Crâng – la tata și la mama – Iazu. Când s-au întâlnit, tata era salvamar și mama era dansatoare-cântăreață la Popasul Căprioarelor. Am învățat foarte repede să înot când eram mică, pentru că în spatele blocului în care locuiam era psicina hotelului Prahova – unde m-a împins o vecină de-ale mele, pe la patru ani se întâmpla asta – și a trebuit să învăț să înot. Apoi am făcut cursuri de înot cu un profesor, când aveam 8-9 ani și am învățat să înot corect.

M-am născut într-o familie cu dragoste de muzică. Bunica mea era cântăreață în corul bisericii… și mama a cântat în corul bisericii, pâna când și-a dat seama că e ceva mai distractiv să cânți la Popasul Căprioarelor…

Când eram la școală, aveam jumătate din înălțimea colegelor mele, dar nu am avut niciodată un complex legat de înălțimea mea și nici de faptul că mă strigau colegii ”Piti” sau ”Pitica”.

la radio cu andreea esca inna

Andreea Esca: Dar care e cea mai mare rebeliune de-ale tale din liceu?

INNA: Cred că am avut la un moment dat vreo 30 de absențe. Stăteam în curtea școlii cu fetele… Sau mergeam în Mangalia la o cofetărie – Peach Pitt – și ne plăcea acolo pentru că puteam vedeam pe toată lumea. Era mai drăguț decât la orele de chimie, de fizică sau de matematică. La școală nu am avut niciodată probleme majore, nu am rămas corigentă sau repetentă, nu nu pot să spun nici că eram primul copil din clasă, nu eram nici ultimul, pentru că sunt o fată descurcăreață. Ma împrieteneam cu cei mai darnici colegi, mai ales la materiile care nu-mi plăceau. Îmi plăcea mult româna, literatura.

la radio cu andreea esca inna

Andreea Esca: La liceu te plăceau bieții?

INNA: Da, în generală nu, pentru că eram mică de înălțime, părea că sunt mai mică decât în realitate, de fapt.

Andreea Esca: Ce fel de băieți îți plăceau?

INNA: Primul meu prieten juca baschet, dar îmi plăceau băieții care proveneau din familii unite… Am fost cu băieți decenți…

la radio cu andreea esca inna

Andreea Esca: Dar erai timidă sau nu?

INNA: Nu eram timidă cu băieții.

Andreea Esca: Cum se făcea curte când erai tu în liceu?

INNA: Ne întâlneam la bal sau pe holuri, nu aveam nici telefon mobil, de-abia în clasa a 12-a am avut. Mergeam la Balul Bobocilor, dansam… Ieșeam, la film

Andreea Esca: Dar, din toată viața ta, care e cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai primit-o?

INNA: Nu-mi aduc aminte… ”Te iubesc”, ”Îmi pasă de tine”… Concret, nu-mi aduc aminte.

Am avut o relație de lungă durată în liceu, dar prima dată m-am sărutat cu un băiat în școala generală, la 14 ani, iar pe el îl chema Bogdan.

Categorii Lifestyle