Heidi Klum a dat lovitura și anul acesta cu costumația ei de Halloween

heidi klum halloween

Heidi Klum este recunoscută pentru importanța pe care o acordă în fiecare an sărbătorii de Halloween și mai ales costumației pe care poartă, pe care o pregătește minuțios, cu mult timp înainte.

heidi klum halloween

Anul acesta, Heidi Klum a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată datorită deghizării ei – și anume un extraterestru humanoid, iar impactul a fost major datorită detaliilor care compun costumul. Heidi Klum și-a afișat ținuta la petrecerea tradițională pe care o organizează de Halloween la New York, unde a venit alături de soțul ei, Tom Kaulitz, care s-a îmbrăcat, la rândul lui, în costum de astronaut însângerat.

heidi klum halloween

Acesta este de departe cel mai reușit costum de la Halloween pe care l-a îmbrăcat Heidi Klum până acum și cel mai elaborat, totodată. În anii trecuâi, Heidi a mai fost Fiona, logodnica lui Shrek, Jessica Rabbit, zeitate indiană, ea însăși, cand a venit însoțită de un grup de manechine care îi semănau fidel și multe altele.

La petrecerea lui Heidi de la New York au mai venit Mariah Carey și iubitul ei, dansatorul Brian Tanaka.

View this post on Instagram

Happy Halloween xoxo Spit ft. Mimi

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Printre vedetele care și-au dat silința să-și aleagă costume cât mai reușite anul acesta de la Halloween s-a mai numărat și Adele, care a avut un costum inspirat de Captain Hook, dar pe care l-a reinterpretat prin alegerea culorii roșii și a paietelor.

adele halloween

Bella Hadid a purtat o costumație de inspirație Flintstones, iar Kim Kardashian a fost Elle Woods, personajul interprertat de Reese Witherspoon în Legally Blonde.

View this post on Instagram

Fred

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

Harvard Law…. What? Like it’s hard???

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nici familia Beckham n-a ratat ocaza de a se costuma de Halloween, iar mezina Harper a ales s-o întruchipeze pe Billie Eilish.

View this post on Instagram

When mummy brings @cruzbeckham home for school look what happens! 😂👏🏼😂👏🏼😂 kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle