Gwen Stefani se mărită cu vedeta country Blake Shelton

gwen stefani blake shelton

După cinci ani de relație, Gwen Stefani și Blake Shelton au anunțat că se căsătoresc.

Cuplul de vedete a postat simultan aceeași fotografie în care se poate vedea inelul de logodnă al viitoarei mirese. Fiecare dintre cei doi a mai fost căsătorit – Gwen Stefani (51 de ani), cu solistul formației Bush, Gavin Rossdale, iar Blake Shelton (44 de ani) cu Miranda Lambert, vedetă country la rândul ei.

Gwen Stefani și-a afișat cu mândrie inelul de logodnă, cu un diamant de șapte carate, iar lângă fotografia postată pe social media a scris ”Da, te rog!” Se pare că logodna celor două vedete a avut loc weekendul trecut în Oklahoma.

View this post on Instagram

@blakeshelton yes please! 💍🙏🏻 gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Într-un interviu acordat recent, Gwen Stefani a povestit că ea și cu Blake tocmai s-au mutat în casă nouă și au inaugurat noua locuință cu decorațiuni de Halloween. Viitori soți și-au cumpărat o casă în Los Angeles după ce și-au petrecut cea mai mare parte a carantinei la ferma din Tishomongo – Oklahoma a artistului, dar au revenit în Los Angeles pentru școala copiilor. Gwen Stefani are trei fii cu fostul ei soț – Kingston, 14 ani, Zuma, 12 ani și Apollo, 6 ani. Gwen Stefani și Gavin Rossdale au fost căsătoriți timp de 14 ani, iar Blake Shelton nu are copii.

Cuplul Gwen Stefani – Blake Shelton se pregătește să apară în sezonul 19 al talent-show-ului The Voice, care se va filma sub noile măsuri de siguranță luate din cauza pandemiei.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle