Gisele Bündchen, la 41 de ani

gisele bundchen aniversare

Supermodelul Gisele Bündchen a împlinit pe 20 iulie 41 de ani, iar soțul ei, sportivul Tom Brady, i-a făcut o urare emoționantă.

Cu ocazia cele de-a 41-a aniversări, Gisele Bündchen a primit o urare emoționantă din partea soțului ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, care i-a scris câteva rânduri pline de afecțiune soției lui, pe care le-a încheiat cu o urare în portugheză, limba maternă a modelului de origine braziliană.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Am avut parte de un an incredibil și mi-e peste putință să-mi imaginez cum aș putea să te iubesc mai mult. Dar iată că se poate. Ești cea mai bună mamă și soție și te sărbătorim cu drag azi. Te iubesc mult, dragostea vieții mele!”, a scris Tom Brady pe conturile de social media, unde a publicat și o fotografie cu Gisele, care o ține în brațe pe fiica lor, Vivian, care îi seamănă leit mamei ei.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Cu câteva săptămâni în urmă, Gisele a mai publicat poze în parelel cu ea de când era mică și cu fotografii actuale ale copiilor ei, pentru a se remarca asemanărea izbitoare dintre ei.

gisele bundchen aniversare

Anul acesta, cuplul Bündchen-Brady sărbătorește și 12 ani de căsnicie. Gisele și Tom au împreună doi copii, Benjamin Rein, de 11 ani și Vivian Lake, de 8 ani, iar Brady mai are un fiu în vârstă de 13 ani, John “Jack” Edward, a cărui mamă este actrița Bridget Moynahan.

În prezent, familia Bündchen-Brady locuiește în Florida, unde s-au mutat după ce Tom a fost cooptat de echipa de fotbal american Tampa Buccaneers.

Categorii Lifestyle