Gina Chirilă : Deși lumea asta a modellingului poate părea că se referă doar la latura estetică, nu este chiar așa

Gina Chirilă este unul dintre cele mai apreciate modele din România, cu o carieră importantă atât în țară, cât și peste hotare, la care se adaugă, între timp, căsătoria cu Bogdan Vlădău și o nouă direcție profesională, ea pornind pe calea antreprenoriatului cu un nou brand de modă. Gina vorbește acum despre viziunea care i-a conturat personalitatea și a propulsat-o pe podiumurile de modă din întreaga lume.

Pentru foarte multe tinere din România, experiența de a fi model a devenit o rampă de lansare sau, mai bine zis, o oportunitate de a deveni cunoscute. Ce le-ai recomanda celor care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu?

În primul rând, le-aș recomanda să își expună personalitatea și să își dezvolte capacitățile cognitive și intelectul, pentru că o personalitate puternică cu un fizic plăcut fac cea mai bună echipă. Așa că, deși lumea asta a modellingului poate părea că se referă doar la latura estetică, nu este chiar așa, aceste elemente enumerate mai sus jucând un rol primordial în menținerea și dezvoltarea personală și profesională.

La nivel internațional, care sunt brandurile din industria modei pentru care nutrești admirație, în special pentru felul în care au reușit să se impună în piață, dar și pentru mesajul pe care îl transmit publicului?

Brandurile mele preferate ar fi: Saint Laurent, Alexandre Vauthier, Valentino, Ermanno Scervino, Emilio Pucci, Roberto Cavalli sau Chanel pentru că, așa cum vorbeam mai devreme, aceste mărci definesc, pentru mine, luxul prin simplitate și calitate. Mai ales că am avut și norocul să lucrez cu unii dintre cei enumerați mai sus de-a lungul carierei.

Ești căsătorită de aproape un an. Cum ți s-a schimbat viața în toată această perioadă?

Căsătoria pentru mine a însemnat un lucru constructiv, ajutându-mă să mă dezvolt pe plan personal și spiritual, dar și să înțeleg cu adevărat ce înseamnă ca doi oameni să devină o pereche, în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste mai mult aici!