Fiul lui Robert Redford, James Redford, a murit la vârsta de 58 de ani

robert redford james redford

James Redford, fiul actorului Robert Redford (84 de ani), a murit la vârsta de 58 de ani din cauza cancerului la ficat.

James Redford, producător de documentare pe teme de mediu și de sănătate, suferea încă din copilărie de o boală autoimună care i-a afectat ficatul. Acesta a suferit două trasplanturi de ficat în 1993. James Redford era căsătorit de 32 de ani cu Kyle Redford, cu care avea doi copii  – Dylan și Lena, în vârstă de 29 de ani. Fiul lui Robert Redford s-a stins vineri la reședința familiei din Marin County, California.

james redford

”Durerea pierderii unui copil este nemărginită. Jamie a fost un fiu, soț și tată iubitor. Amintirea lui va fi mereu vie prin copiii lui, prin arta sa și prin filmele pe care le-a făcut”, a transmis Robert Redford printr-un comunicat. La rândul său, văduva lui James Redford a transmis: ”Jamie a murit azi și suntem distruși de durere. A trait o viață frumoasă, care a avut un rost și a fost iubit de multă lume. Am trăit alături de el timp de 32 de ani și îi rămân recunoscătoare pentru copiii minunați pe care mi i-a dăruit. Nu știu ce am fi făcut fără ei în ultimii doi ani”, a scris Kyle Redford pe rețelele de social media.

James Redford a și fondat o organizație nonprofit care îi poartă numele, dedicată creșterii notorietății și importanței donării de organe. De asemenea, James Redford a fondat împreună cu tatăl său The Redford Center, tot o organziație nonprofit, dedicată producerii de documentare despre protejarea mediului și despre efectele schimbărilor climatice.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle