A List Magazine ∙ January 22, 2024 ∙ 3 min read

Zalando, una dintre cele mai importante platforme online de fashion și lifestyle din Europa, continuă să își concentreze eforturile asupra categoriei Designer prin noul parteneriat cu actrița, modelul și cântăreața Rina Sawayama, în calitate de ambasador pentru 2024. Stilul Rinei și modul în care aceasta își exprimă personalitatea și creativitatea prin modă dezvăluie un simț al individualității ce rezonează cu un public divers. Abordarea sa îndrăzneață asupra modei reflectă viziunea ei creativă și, totodată, importanța autenticității, incluziunii și a depășirii limitelor, toate acestea reprezentând valori cheie pentru Zalando.

Parteneriatul va explora momente cheie din lumea modei pe parcursul întregului an, prin intermediul unei colaborări ce va prezenta Zalando Designer drept o destinație dedicată  noii generații de consumatori de lux, oferind o experiență de cumpărături inedită și o sursă de inspirație. 

Lansarea parteneriatului este marcată printr-o campanie fotografiată și regizată de cunoscuta fotografă de modă Carlijn Jacobs, cu un styling realizat de Georgia Pendlebury, acestea reușind  să surprindă personalitatea multifațetată a Rinei dintr-o perspectivă unică. Conceptul campaniei este inspirat de juxtapunerea diferitelor personalități, uneori introvertite sau extrovertite, luminoase sau întunecate, creând astfel un spațiu în care Rina  prezintă diferite versiuni ale propriei identități. Printr-o combinație de elemente creative și culturale, Rina își dezvăluie în cadrul campaniei întreaga personalitate, într-un plan ce navighează între realitate și fantezie. 

„Sunt încântată să colaborez cu Zalando în calitate de nou ambasador pentru categoria Designer. Moda a jucat și continuă să joace un rol esențial în viața mea, ca formă de exprimare a personalității,  astfel că acest parteneriat a venit ca o potrivire naturală. În cadrul campaniei am avut ocazia să lucrez îndeaproape cu o echipă creativă formată din femei, ceea ce mi-a oferit libertatea de a prezenta publicului diferitele laturi ale personalității mele. Sunt încântată să colaborez cu un brand în ale cărui viziune și valori mă regăsesc și aștept cu nerăbdare să văd ce aduce anul.”, spune Rina Sawayama.

Campania marchează, de asemenea, lansarea unei noi experiențe îmbunătățite pentru categoria Zalando Designer: un spațiu elevat ce oferă o perspectivă și o sursă de inspirație nouă. Reprezentând departamentul de lux al platformei digitale Zalando, noua destinație Designer oferă atât branduri consacrate, cât și emergente, cu un conținut captivant, care îi inspiră pe consumatori să exploreze și să își exprime autenticitatea prin modă.

„Suntem încântați să colaborăm cu Rina Sawayama, care împărtășește aceeași viziune asupra autenticității exprimate prin modă. Pe lângă lansarea acestui parteneriat, vom continua să consolidăm poziția deținută de Zalando în categoria Designer,  transformând experiența din cadrul platformei în destinația preferată a noii generații de consumatori de lux.”, declară Lena-Sophie Röper, director Designer & Luxury la Zalando.

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…