A List Magazine ∙ January 22, 2024 ∙ 3 min read

Zalando, una dintre cele mai importante platforme online de fashion și lifestyle din Europa, continuă să își concentreze eforturile asupra categoriei Designer prin noul parteneriat cu actrița, modelul și cântăreața Rina Sawayama, în calitate de ambasador pentru 2024. Stilul Rinei și modul în care aceasta își exprimă personalitatea și creativitatea prin modă dezvăluie un simț al individualității ce rezonează cu un public divers. Abordarea sa îndrăzneață asupra modei reflectă viziunea ei creativă și, totodată, importanța autenticității, incluziunii și a depășirii limitelor, toate acestea reprezentând valori cheie pentru Zalando.

Parteneriatul va explora momente cheie din lumea modei pe parcursul întregului an, prin intermediul unei colaborări ce va prezenta Zalando Designer drept o destinație dedicată  noii generații de consumatori de lux, oferind o experiență de cumpărături inedită și o sursă de inspirație. 

Lansarea parteneriatului este marcată printr-o campanie fotografiată și regizată de cunoscuta fotografă de modă Carlijn Jacobs, cu un styling realizat de Georgia Pendlebury, acestea reușind  să surprindă personalitatea multifațetată a Rinei dintr-o perspectivă unică. Conceptul campaniei este inspirat de juxtapunerea diferitelor personalități, uneori introvertite sau extrovertite, luminoase sau întunecate, creând astfel un spațiu în care Rina  prezintă diferite versiuni ale propriei identități. Printr-o combinație de elemente creative și culturale, Rina își dezvăluie în cadrul campaniei întreaga personalitate, într-un plan ce navighează între realitate și fantezie. 

„Sunt încântată să colaborez cu Zalando în calitate de nou ambasador pentru categoria Designer. Moda a jucat și continuă să joace un rol esențial în viața mea, ca formă de exprimare a personalității,  astfel că acest parteneriat a venit ca o potrivire naturală. În cadrul campaniei am avut ocazia să lucrez îndeaproape cu o echipă creativă formată din femei, ceea ce mi-a oferit libertatea de a prezenta publicului diferitele laturi ale personalității mele. Sunt încântată să colaborez cu un brand în ale cărui viziune și valori mă regăsesc și aștept cu nerăbdare să văd ce aduce anul.”, spune Rina Sawayama.

Campania marchează, de asemenea, lansarea unei noi experiențe îmbunătățite pentru categoria Zalando Designer: un spațiu elevat ce oferă o perspectivă și o sursă de inspirație nouă. Reprezentând departamentul de lux al platformei digitale Zalando, noua destinație Designer oferă atât branduri consacrate, cât și emergente, cu un conținut captivant, care îi inspiră pe consumatori să exploreze și să își exprime autenticitatea prin modă.

„Suntem încântați să colaborăm cu Rina Sawayama, care împărtășește aceeași viziune asupra autenticității exprimate prin modă. Pe lângă lansarea acestui parteneriat, vom continua să consolidăm poziția deținută de Zalando în categoria Designer,  transformând experiența din cadrul platformei în destinația preferată a noii generații de consumatori de lux.”, declară Lena-Sophie Röper, director Designer & Luxury la Zalando.

Related Posts

Ținutele monocromatice, preferatele vedetelor internaționale

Devenit un trend odată cu estetica minimalistă, lookul monocromatic este un adevărat statement, care s-a îndepărtat de liniile…

Star Style: Dakota Johnson, la granița dintre Old Hollywood și neo-Glam

Cu toate că a fost dintotdeauna în lumina reflectoarelor, numele ei a devenit cu adevărat sonor în urma…

The cowboy trend și piesele-cheie ale unui astfel de look 

O nouă tendință pare a luat cu asalt garderobele celebrităților internaționale. După ce Pharrell Williams a dat tonul…

Get the Look: Selena Gomez într-un outfit masculin cu un twist romantic 

Luna iubirii vine cu o mulțime de evenimente sau întâlniri tematice, pentru care nu e musai să porți…

MURMUR, brandul preferat al vedetelor de la Hollywood, lansează prima linie de lenjerie intimă

După mai bine de un deceniu de când aduce în prim-plan siluetele feminine prin colecții prêt-à-porter, MURMUR, renumitul…

Single and fabulous: Petrece Valentine’s Day ca în filme! 

Dacă ai citit acest titlu și ți-a venit în minte vocea Samanthei Jones din Sex and the City,…

Cinci idei de cadouri stylish pentru Valentine’s Day 

Mai sunt doar două zile până la sărbătoarea internațională a dragostei, pe care sprăm că o petreci cu…

Outfits of the week: Tendințele abordate de celebrități în această perioadă

După o serie de evenimente speciale, cum ar fi cele mai recente premiere de film și Premiile Grammy,…

Prințesa Diana, încă un ajutor în educația tinerilor

Interesul pentru viața Prințesei Diana nu a scăzut în timp. Mai mult, chiar și obiectele care nu i-au…

Converse lansează colecția De luxe – The Edge Of Style

Converse lansează colecția De luxe – The Edge Of Style, o evoluție a clasicului, o explozie de creativitate…