Helen Mirren este o personalitate a cărei carieră nu are nevoie de nicio introducere. Câștigătoarea a numeroase premii prestigioase precum un Premiu Oscar, patru Premii BAFTA, patru Primetime Emmy Awards sau un Tony Award, actrița de origine britanică ne cucerește cu fiecare apariție. 

Helen Mirren are 76 de ani și pare mai înfloritoare ca oricând. Fiecare prezență publică ne reamintește că eleganța, frumusețea și buna dispoziție nu depind de cifre, astfel încât actrița își găsește aproape zilnic un mic motiv de bucurie, pe care îl asortează cu un umor extrem de rafinat și cu ținute demne de un simbol al cinematografiei britanice. Bucuria vieții pe care o împărtășește cu lumea este din când în când surprinsă și, spre norocul nostru, postată în social media. De exemplu, pe contul oficial de Instagram, actrița și-a exprimat de curând emoția de a dansa în ploaie cu Vin Diesel (moment rectificat de unul dintre fanii ei, pe bună dreptate, „Nu, Vin Diesel a dansat cu Helen Mirren!”), moment pe care l-a petecut într-una dintre cele mai spectaculoase rochii create vreodată. O altă secvență ne-o arată dansând cu zâmbetul pe buze într-o rochie neagră cu pene, pe măsura eleganței ei, descrisă drept a Cinderella moment. Din nou, ar vrea Cinderella! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Prezentă la evenimentele recente din Veneția, show-ul Dolce&Gabbana Alta Moda și festivalul Internațional de Film de la Veneția, Dame Helen Mirren ne-a impresonat încă o dată cu aparițiile sale. Purtând aproape exlusiv creațiile uneia dintre cele mai iubite case italiene, Dolce&Gabbana, a strălucit la propriu prin toaletele sale și prin aerul său forever young. 

Style icon: Helen Mirren - eleganța nu are vârstă Style icon: Helen Mirren - eleganța nu are vârstă

Purtând rochii lungi sau midi, accesorizate cu bijuterii cu diamante sau cu ochelari de soare futuriști, sau ținute casual, cu cămăși și pantaloni cu print, Mirren este un veritabil style icon. Semnătura stilului ei din această perioadă este bentița, perfect asortată cu lookul, pe care o poartă atât pe covorul roșu, cât și în ținutele de zi. Croielile clasice sunt preferatele ei, întrucât îi pun în evidență eleganța și îndrăzneala de a aborda diverse texturi precum paietele. Full look paiete, completat adesea de rujul roșu.Style icon: Helen Mirren - eleganța nu are vârstă

Style icon: Helen Mirren - eleganța nu are vârstă

Nici la Festivalul de Film de la Cannes nu s-a lăsat mai prejos și ne-a încântat cu o apariție extrem de feminină, într-o rochie galbenă cu drapaje fine, ce îi puneau în valoare talia. Trăsăturile și nuanța deosebită a ochilor au fost și ele evidențiate de opțiunea pentru un colier prețios masiv.

Style icon: Helen Mirren - eleganța nu are vârstă Style icon: Helen Mirren - eleganța nu are vârstă

Foto: hepta.ro

Related Posts