Karlie Kloss este una dintre cele mai apreciate supermodele ale tuturor timpurilor. Recent, a fost surprinsă la Saint Tropez, imagini care au transformat-o pentru noi în muza săptămânii. Iată ce ținută a purtat și de unde îți poți achiziționa piese asemănătoare dacă îți place stilul ei. 

Karlie Kloss a prezentat de-a lungul timpului pentru cele mai mari case de modă ale lumii și a fost imaginea unor branduri de renume precum Burberry, Dolce&Gabbana, Chloe, Hermes sau Louis Vuitton. A fost descoperită pe când avea doar 14 ani și de atunci a apărut fără întreruperi pe copertele celor mai mari publicații și a fost muza unora dintre cei mai importanți artiști din industrie. În prezent, este mamă, soție și activează pentru drepturile omului, având numeroase acte caritabile în desfășurare. 

Karlie Kloss în Saint Tropez

Iar săptămâna aceasta este și muza noastră pentru una dintre aparițiile recente la Saint Tropez. Având acces la cele mai noi piese vestimentare, fiind permanent în contact cu tendințele, acolo unde ele se scriu, prin meseria de model, Karlie Kloss are un stil personal sofisticat, aparițiile sale fiind întotdeauna extrem de bine puse la punct, având totodată un aer effortless de fiecare dată. Relaxarea ei stilată ne-a cucerit și de data aceasta. 

Kloss a purtat o salopetă din pânză în nuanța ciocolatei, accesorizată cu bijuterii fine din aur și cu o pereche de ochelari de soare 90s. Întregul look a fost completat de o pereche de papuci în nuanța caramelului și de o geantă ale cărei cusături sunt marcate de același ton de maro. 

Ținuta ei ne-a plăcut atât de mult încât am compus una asemănătoare din piese pe care le găsești foarte ușor în atelierele designerilor români sau în magazine. Noi am optat pentru o salopetă în același stil, într-o nuanță de grej, pentru o pereche de papuci împletiți și pentru o geantă care dă întregului ansamblu o notă de eleganță. Ochelarii de soare pot avea un print discret, precum cel selectat de noi, iar bijuteriile pentru un astfel de outfit trebuie să râmână într-o zonă fină pentru a-ți evidenția naturalețea. 

Ochelari de soare Guess, Optiblu, 381,65 lei
Salopetă Zara , 159,90 lei
Cercei și coliere Empe Jewelry, preț la cerere
Geantă The 5th Element, 480 lei

 

Papuci Ginissima, 599 lei

Foto: PR, hepta.ro 

Related Posts