Andreea Leta ∙ March 5, 2021 ∙ 4 min read

Nu am mai fost de foarte mult timp la o sesiune de shopping pentru mine, cam tot ce îmi cumpăr e găsit aleatoriu în timpul pe care îl petrec prin magazine căutând lucruri pentru clienții mei, din vacanțe, ori atunci când creez paginile de shopping pentru revistă. Însă luna asta simt nevoia de puțin răsfăț, așa cum sunt sigură că își dorește orice femeie. Ce zici de un concurs în care răsfățul e dublu?

Nu am fost nicicând o împătimită a excesului de haine, culmea. Deși stau toată ziua printre ele, garderoba mea de zi cu zi se reduce la câteva piese care mă reprezintă și în care mă simt confortabil. Totuși, există aceste statement items pe care le caut neîncetat, sunt aceste haine și accesorii pe care știu că le voi purta și peste 10 ani cu plăcerea primei dăți. Și cum am ajuns zilele acestea pe fashiondays.ro, am găsit 5 astfel de piese cu care m-aș răsfăța luna asta. 

Black is my happy color prin definiție, iar acolo unde există și puțin dramatism, e dragoste la prima vedere. Așa că atunci când am văzut bluza semnată de Bianca Popp, cu detaliile pe care eu le-am interpratat ca fiind romantice, din zona umerilor și a mânecilor, m-am îndrăgostit iremediabil.

Bluză Bianca Popp, fashiondays.ro

Tot dintre piesele statement semnate de designerii români prezenți pe fashiondays.ro, pe care le-aș purta oricât, oricând, cu orice, face parte și colierul Monom, din cea mai recentă colecție. Se potrivește perfect cu bluza de mai sus, dar și cu inelul pe care îl port zilnic pe degetul mic, aparținând aceluiași brand.

Colier Monom, fashiondays.ro

Dintre toate, cred că punctul meu sensibil rămâne încălțămintea. Nu pentru că aș avea vreo obsesie legendară pentru pantofi, ci pentru că, pur și simplu, nu știu niciodată cu ce să mă încalț. Așa am ajuns să am o colecție de tot felul de modele, însă nu am niciodată suficiente ghete. Mi-e puțin rușine să spun câte perechi am acum, însă tot nu cred că ar strica încă o pereche de bocanci, mai ales dacă au o linie clasică, dar sunt ornamentați cu tot felul de detalii, exact cum sunt cei de la Karl Lagerfeld, unul dintre artiștii mei preferați din modă. 

Bocanci Karl Lagerfeld, fashiondays.ro

Și dacă tot am deschis subiectul artiștilor mei preferați, una dintre casele cu o estetică impresionantă, mult înaintea vremurilor, este Pierre Cardin. M-am orientat către o geantă destul de neutră ca design, care poate fi purtată cu orice tip de ținută, de zi sau de seară, cu detalii metalice, atât de potrivite cu restul pieselor anterioare (wink wink). 

Geantă Pierre Cardin, fashiondays.ro

Cum nu pot să ies din casă fără ochelari de soare, având o prescripție de la oftalmolog în acest sens, nu am rezistat nici acestei categorii, în care am găsit o pereche de Polaroid în același stil. Oricum au trecut 2 ani de când mi-am cumpărat ultima pereche de ochelari de soare, dintr-un un magazinaș de stradă din Italia. 

Ochelari Polaroid, fashiondays.ro

A propos de Italia, nu spun neapărat cât de dor îmi e de o plimbare, de o întoarcere în timp, de un vin bun, de ceva dulce, de aerul boem al după-amiezelor florentine după o ploaie de vară. Spun doar că dacă și ți-e dor de o călătorie din care să te întorci cu mici bucurii, se poate! În primul rând, savurează un Kinder Bueno și înscrie-i bonul în concurs pe site-ul Kinder. Astfel, un voucher fashiondays.ro poate fi al tău, pentru a te putea bucura de o sesiune de shopping în magazinul multibrand online, chiar din confortul propriului cămin, de unde îți poți alege piesele preferate, printre care și itemurile de mai sus. (P)

Foto: PR


Related Posts

Sabato de Sarno este noul director de creație Gucci

Grupul Kering și oficialii Gucci anunță că poziția lui Alessandro Michele a fost, în sfârșit ocupată. Sabato de…

Schiaparelli Haute Couture: Colecția inspirată de universul lui Dante

Prezentările Haute Couture stârnesc întotdeauna curiozitate, admirație și uimire. Vorbim, în primul rând, despre adevărata artă a meșteșugului…

Luna modei internaționale: Emily Ratajkowski, mireasă în indigo pentru Versace

Luna modei este în plină desfășurare, iar stilul este la cote înalte în toate capitalele fashion ale Europei….

Vedete prezente la defilarea Chanel primăvară/vară 2023 de la Paris

Una dintre cele mai spectaculoase perioade ale anului în ceea ce privește moda se derulează zilele acestea la…

Maison Valentino a lansat cartea haute-couture intitulată Rosso, prin care celebrează culoarea-emblemă a casei

Rosso Valentino este cea mai nouă apariție editorială a casei de modăValentino, prin care este celebrată culoarea-emblemă a…

Liniile masculine din nou în topul preferințelor doamnelor 

Cu toate că istoria modernă adoră să o asocieze pe Chanel cu asocierea dintre garderoba feminină și cea…

Vedetele domină prezentările de la Paris Fashion Week, ediția dedicată bărbaților

Paris Fashion Week 2023, ediția dedicată bărbaților este în plină desfășurare, iar mai multe vedete au fost convocate…

Care este dress-code-ul pentru Met Gala 2023 și cine vor fi gazdele evenimentului fashion

Met Gala, ediția 2023, propune o temă ofertantă din punct de vedere stilistic. Anul acesta, cea mai importantă…

Marion Cotillard – Mai mult decât un fashion icon 

Marion Cotillard este una dintre aparițiile noastre preferate, fie că este prezentă la premiera unui film, fie că…

Cum arată colecția de Sf. Valentin de la Victoria’s Secret

Sărbătoarea îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar brandurile se pregătesc să-și întâmpine clienții care vor să celebreze…