Andreea Leta ∙ March 28, 2022 ∙ 9 min read

Seara trecută a avut loc gala decernării Premiilor Oscar 2022, prilej cu care luăm o mică pauză de la știri și ne îndreptăm din nou atenția spre frumos. Celebritățile s-au prezentat cum nu se poate mai onorabil pe celebrul covor roșu. 

Una dintre cele mai controversate seri de Oscar a avut loc chiar seara trecută, însă șicanele, tensiunea și micile conflicte dintre personalitățile cinematografiei contemporane, nu au lăsat umbra să acapareze evenimentul, care a strălucit, ca de obicei, de la primul pas pe red carpet, până la ultimul reflector. Noi am făcut o trecere în revistă a celor mai bune ținute, pe care ți le prezentăm astăzi.

Silk & pastel

Una dintre tendințele favorite ale stiliștilor a fost marcată de nuanțe pastel și de materiale fluide, care le-au ajutat pe zeițele Hollywoodului să-și pună în evidență eleganța și feminitatea. Printre cele care au îmbrățișate acest trend se află Jessica Chastain, Nicole Kidman, Jesse Buckley, Mila Kunis sau Zoe Kravitz

As dark as night

Negrul este încă nedetronabil atunci când vine vorba de covorul roșu și de ținute de gală. Sofia Carson, Rachel Zegler, Maggie Gyllenhaal și Billie Eilish au mizat pe ținute care mai de care mai spectaculoase și mai dramatice, cu volume impresionante, volane și croieli spectaculoase. Kristen Stewart, Uma Thruman și Cynthia Erivo au mizat pe inspirația masculină, reinterpretând clasicul tuxedo și cămașa albă. 

Emerald & Navy

Surpriza momentului a fost opțiunea pentru nuanța de smarald, aleasă de mai multe doamne, precum Jada Pinkett Smith, Mary Parent, Paloma Garcia-Lee sau Tiffany Haddish. Penelope Cruz și Jamie Lee Curtis au mizat pe nuanțe sofisticate de bleumarin, purtând ținute în stiluri diferite, de la unul romantic, la inspirație punk.

Hot like fire

Croielile ce pun în valoare trupul au fost preferatele celor mai multe dintre vedete, care au mizat pe corsete sau pe rochii-sirenă, accentuându-și talia și linia umerilor. Nuanțele focului au fost opțiunile unor nume de seamă precum Maya Rudolph, Molly Sims, Lupita Nyong, sau Emilia Jones. Serena Williams a surprins cu un nou look și cu o ținută atipică stilului consacrat până acum, purtând o rochie roz completată de dantelă și de accesorii negre.

Silver lining

Una dintre cele mai distinse prezențe a fost cea a lui Dame Judi Dench, care a purtat o ținută albă cu broderie rafinată din perle. Olivia Colman a mizat pe o rochie alb-argintie plisată, asemănătoare veșmintelor reprezentate de statuile antice, iar Zendaya a optat pentru o ținută compusă dintr-o cămașă albă deconstruită și o fustă din paiete argintii, cu trenă. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…

Depeche Mode, o nouă campanie de fashion pentru un brand de ceasuri

Formația Depeche Mode a afost aleasă de brandul elvețian Hublot ca imagine în noua campanie cu profil caritabil,…

Cum arată expoziția Dolce&Gabbana de la Milano, un tribut adus culturii italiene

Expoziția Dolce & Gabbana: From the Hands to the Heart, de la Milano, este un eveniment care marchează…

Cea de-a XII-a ediție Romanian Design Week, găzduită de celebrul restaurant CINA

Cea de-a XII-a ediție Romanian Design Week are loc anul acesta între 24 mai și 2 iunie, în…

Designeri sub lupă: Aleksander Revas, între vis și realitate

Luna trecută, la Alist Designers boutique, am avut privilegiul să ne întâlnim cu un brand surprinzător din toate…