Andreea Leta ∙ March 28, 2022 ∙ 9 min read

Seara trecută a avut loc gala decernării Premiilor Oscar 2022, prilej cu care luăm o mică pauză de la știri și ne îndreptăm din nou atenția spre frumos. Celebritățile s-au prezentat cum nu se poate mai onorabil pe celebrul covor roșu. 

Una dintre cele mai controversate seri de Oscar a avut loc chiar seara trecută, însă șicanele, tensiunea și micile conflicte dintre personalitățile cinematografiei contemporane, nu au lăsat umbra să acapareze evenimentul, care a strălucit, ca de obicei, de la primul pas pe red carpet, până la ultimul reflector. Noi am făcut o trecere în revistă a celor mai bune ținute, pe care ți le prezentăm astăzi.

Silk & pastel

Una dintre tendințele favorite ale stiliștilor a fost marcată de nuanțe pastel și de materiale fluide, care le-au ajutat pe zeițele Hollywoodului să-și pună în evidență eleganța și feminitatea. Printre cele care au îmbrățișate acest trend se află Jessica Chastain, Nicole Kidman, Jesse Buckley, Mila Kunis sau Zoe Kravitz

As dark as night

Negrul este încă nedetronabil atunci când vine vorba de covorul roșu și de ținute de gală. Sofia Carson, Rachel Zegler, Maggie Gyllenhaal și Billie Eilish au mizat pe ținute care mai de care mai spectaculoase și mai dramatice, cu volume impresionante, volane și croieli spectaculoase. Kristen Stewart, Uma Thruman și Cynthia Erivo au mizat pe inspirația masculină, reinterpretând clasicul tuxedo și cămașa albă. 

Emerald & Navy

Surpriza momentului a fost opțiunea pentru nuanța de smarald, aleasă de mai multe doamne, precum Jada Pinkett Smith, Mary Parent, Paloma Garcia-Lee sau Tiffany Haddish. Penelope Cruz și Jamie Lee Curtis au mizat pe nuanțe sofisticate de bleumarin, purtând ținute în stiluri diferite, de la unul romantic, la inspirație punk.

Hot like fire

Croielile ce pun în valoare trupul au fost preferatele celor mai multe dintre vedete, care au mizat pe corsete sau pe rochii-sirenă, accentuându-și talia și linia umerilor. Nuanțele focului au fost opțiunile unor nume de seamă precum Maya Rudolph, Molly Sims, Lupita Nyong, sau Emilia Jones. Serena Williams a surprins cu un nou look și cu o ținută atipică stilului consacrat până acum, purtând o rochie roz completată de dantelă și de accesorii negre.

Silver lining

Una dintre cele mai distinse prezențe a fost cea a lui Dame Judi Dench, care a purtat o ținută albă cu broderie rafinată din perle. Olivia Colman a mizat pe o rochie alb-argintie plisată, asemănătoare veșmintelor reprezentate de statuile antice, iar Zendaya a optat pentru o ținută compusă dintr-o cămașă albă deconstruită și o fustă din paiete argintii, cu trenă. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…

Pielea vegană: Tendințe, avantaje și dezavantaje

Casele de modă au adoptat rând pe rând politica sustenabilității prin înlocuirea pielii cu texturi asemănătoare. Grija pentru…

Alist Designers boutique: The Stories of O., brandul sustenabil care aduce zâmbete

Luna aceasta ne bucurăm să-l avem alături de noi pe Ovidiu Mureșanu, care ne-a adus cu un pas…

Alist Designers boutique: Anna Fellini, brandul de genți dedicat frumuseții atemporale

Noiembrie a adus la Alist Designers boutique un brand de genți de care, cu siguranță, te-ai îndrăgostit încă…