Andreea Leta ∙ March 28, 2022 ∙ 9 min read

Seara trecută a avut loc gala decernării Premiilor Oscar 2022, prilej cu care luăm o mică pauză de la știri și ne îndreptăm din nou atenția spre frumos. Celebritățile s-au prezentat cum nu se poate mai onorabil pe celebrul covor roșu. 

Una dintre cele mai controversate seri de Oscar a avut loc chiar seara trecută, însă șicanele, tensiunea și micile conflicte dintre personalitățile cinematografiei contemporane, nu au lăsat umbra să acapareze evenimentul, care a strălucit, ca de obicei, de la primul pas pe red carpet, până la ultimul reflector. Noi am făcut o trecere în revistă a celor mai bune ținute, pe care ți le prezentăm astăzi.

Silk & pastel

Una dintre tendințele favorite ale stiliștilor a fost marcată de nuanțe pastel și de materiale fluide, care le-au ajutat pe zeițele Hollywoodului să-și pună în evidență eleganța și feminitatea. Printre cele care au îmbrățișate acest trend se află Jessica Chastain, Nicole Kidman, Jesse Buckley, Mila Kunis sau Zoe Kravitz

As dark as night

Negrul este încă nedetronabil atunci când vine vorba de covorul roșu și de ținute de gală. Sofia Carson, Rachel Zegler, Maggie Gyllenhaal și Billie Eilish au mizat pe ținute care mai de care mai spectaculoase și mai dramatice, cu volume impresionante, volane și croieli spectaculoase. Kristen Stewart, Uma Thruman și Cynthia Erivo au mizat pe inspirația masculină, reinterpretând clasicul tuxedo și cămașa albă. 

Emerald & Navy

Surpriza momentului a fost opțiunea pentru nuanța de smarald, aleasă de mai multe doamne, precum Jada Pinkett Smith, Mary Parent, Paloma Garcia-Lee sau Tiffany Haddish. Penelope Cruz și Jamie Lee Curtis au mizat pe nuanțe sofisticate de bleumarin, purtând ținute în stiluri diferite, de la unul romantic, la inspirație punk.

Hot like fire

Croielile ce pun în valoare trupul au fost preferatele celor mai multe dintre vedete, care au mizat pe corsete sau pe rochii-sirenă, accentuându-și talia și linia umerilor. Nuanțele focului au fost opțiunile unor nume de seamă precum Maya Rudolph, Molly Sims, Lupita Nyong, sau Emilia Jones. Serena Williams a surprins cu un nou look și cu o ținută atipică stilului consacrat până acum, purtând o rochie roz completată de dantelă și de accesorii negre.

Silver lining

Una dintre cele mai distinse prezențe a fost cea a lui Dame Judi Dench, care a purtat o ținută albă cu broderie rafinată din perle. Olivia Colman a mizat pe o rochie alb-argintie plisată, asemănătoare veșmintelor reprezentate de statuile antice, iar Zendaya a optat pentru o ținută compusă dintr-o cămașă albă deconstruită și o fustă din paiete argintii, cu trenă. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…