Andreea Leta ∙ December 17, 2021 ∙ 5 min read

Nu putea trece săptămâna fără un nou top al celor mai frumoase outfituri de red carpet. Iată cine ne-a atras atenția de data aceasta și cine ne servește drept muză pentru ținutele festive ale momentului.

Te-am obișnuit deja cu imaginile de peste hotare cu celebrițile noastre favorite, așa că nu e de mirare că vorbim din nou despre cel mai bine îmbrăcate vedete, mai ales că suntem în cel mai spectaculos sezon, iar nevoia de inspirație ne face să devorăm fiecare fotografie în parte. Săptâmâna aceasta ne-am orientat din nou spre ținutele de gală, cum o vom face în continuare, așa că iată cine este muza săptămânii și cine vine în completarea topului best dressed red carpet. 

PENELOPE CRUZ

Atunci când vine vorba de femei care ne inspiră, nu putem să nu o includem pe Penelope Cruz într-o astfel de categorie. Frumoasa și talentata actriță a primit săptămâna aceasta un tribut pentru întreaga activitate cinematografică, la 10 ani după unul dintre cei mai mari regizori ai lumii, Almodovar, cu care artista a realizat șapte filme, a primit același tribut la MoMA. Cruz a purtat o rochie Chanel Haute Couture, cu o croială amplă și cu un detaliu prețios în zona pieptului, care a transformat-o într-un adevărat simbol al eleganței. 

La același eveniment au participat și Anne Hathaway și Leslie Mann, care au optat pentru ținute ceva mai sobre, dar sofisticate, de asemenea, accesorizate cu piese fine și cu beauty looks naturale, dar glam. Diane Kruger a optat pentru un outfit ce n-ar descrie neapărat momentul anului în care ne aflăm, însă un iz de primăvară nu strică niciodată, mai ales atunci când totul e marcat de rafinament. 

Marisa Tomei ne-a impresionat prin prezența la una dintre marile premiere de film ale anului, purtând o creație Zuhair Murad aurie, extrem de prețioasă. Ce ne-a plăcut cel mai mult este opțiunea pentru accesorizarea minimală și hairstyling-ul wavy, lejer, în contrast cu bogăția rochiei. Zendaya, nelipsită din topurile noastre, a purtat o rochie inspirată de același film, Spider-Man, ultra senzuală, cu un decolteu și cu o răscroială generoase, care i-au evidențiat perfect silueta, semnată Valentino.

Scarlett Johansson și Reese Witherspoon ar putea fi oricând sursa ta de inspirație pentru zilele de sărbătoare în care ai de onorat diverse invitații. Ținutele lor sunt pe cât de simple, aparent, pe atât de stylish, în ton cu evenimentele, fiind cele mai „purtabile” și mai accesibile din punctul de vedere al stylingului, dintre toate celelalte pe care ți le-am prezentat. Ce-ai spune de un pic de sexiness garantat de o rochie mini cu ocazia acestui Crăciun? 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Alist Designers boutique: Monq, brandul dedicat femeii moderne și spiritului ei autentic

În bine cunoscutul spațiu de la parterul București Mall Vitan, luna aceasta este un brand care a readus…

Alexia Eram, fun & fashion cu HUAWEI WATCH FIT 3

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a…

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…