Nu putea trece săptămâna fără un nou top al celor mai frumoase outfituri de red carpet. Iată cine ne-a atras atenția de data aceasta și cine ne servește drept muză pentru ținutele festive ale momentului.

Te-am obișnuit deja cu imaginile de peste hotare cu celebrițile noastre favorite, așa că nu e de mirare că vorbim din nou despre cel mai bine îmbrăcate vedete, mai ales că suntem în cel mai spectaculos sezon, iar nevoia de inspirație ne face să devorăm fiecare fotografie în parte. Săptâmâna aceasta ne-am orientat din nou spre ținutele de gală, cum o vom face în continuare, așa că iată cine este muza săptămânii și cine vine în completarea topului best dressed red carpet. 

PENELOPE CRUZ

Atunci când vine vorba de femei care ne inspiră, nu putem să nu o includem pe Penelope Cruz într-o astfel de categorie. Frumoasa și talentata actriță a primit săptămâna aceasta un tribut pentru întreaga activitate cinematografică, la 10 ani după unul dintre cei mai mari regizori ai lumii, Almodovar, cu care artista a realizat șapte filme, a primit același tribut la MoMA. Cruz a purtat o rochie Chanel Haute Couture, cu o croială amplă și cu un detaliu prețios în zona pieptului, care a transformat-o într-un adevărat simbol al eleganței. 

La același eveniment au participat și Anne Hathaway și Leslie Mann, care au optat pentru ținute ceva mai sobre, dar sofisticate, de asemenea, accesorizate cu piese fine și cu beauty looks naturale, dar glam. Diane Kruger a optat pentru un outfit ce n-ar descrie neapărat momentul anului în care ne aflăm, însă un iz de primăvară nu strică niciodată, mai ales atunci când totul e marcat de rafinament. 

Marisa Tomei ne-a impresionat prin prezența la una dintre marile premiere de film ale anului, purtând o creație Zuhair Murad aurie, extrem de prețioasă. Ce ne-a plăcut cel mai mult este opțiunea pentru accesorizarea minimală și hairstyling-ul wavy, lejer, în contrast cu bogăția rochiei. Zendaya, nelipsită din topurile noastre, a purtat o rochie inspirată de același film, Spider-Man, ultra senzuală, cu un decolteu și cu o răscroială generoase, care i-au evidențiat perfect silueta, semnată Valentino.

Scarlett Johansson și Reese Witherspoon ar putea fi oricând sursa ta de inspirație pentru zilele de sărbătoare în care ai de onorat diverse invitații. Ținutele lor sunt pe cât de simple, aparent, pe atât de stylish, în ton cu evenimentele, fiind cele mai „purtabile” și mai accesibile din punctul de vedere al stylingului, dintre toate celelalte pe care ți le-am prezentat. Ce-ai spune de un pic de sexiness garantat de o rochie mini cu ocazia acestui Crăciun? 

Foto: hepta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts