Monica Cismaru ∙ March 3, 2023 ∙ 6 min read

Săptămâna Modei de la Paris este în plină desfășurare, iar vedetele se grăbesc să participe la cât mai multe prezentări de modă, ale celor mai mari case.

Astfel, zilele acestea, numărul de celebrități pe metru pătrat la Paris a crescut în mod exponențial, atrase de prezentările marilor case de modă – de la Chloé, Balmain, Paco Rabanne, Givenchy, Off-White etc.

Îmbrăcate în cele mai extravagante ținute, personalități din diverse domenii s-au afișat la locul de desfășurare al evenimentelor fashion. Astfel, am avut ocazia să-i admirăm pe Naomi Campbell, Jared Leto, Emma Roberts, Maye Musk, Victoria Beckham, Jessica Alba, Halsey și pe mulți alții.

saptamana modei paris 2023
Naomi Campbell

Naomi Campbell a defilat în show-ul Off-White, brand ce a prezentat colecția de toamnă-iarnă 2023/2024. Noul designer al casei fondate de răposatul Virgil Abloh, Ib Kamara, și-a prezentat colecția de debut, intitulată Afrofuturism, iar vedeta prezentării a fost topmodelul Naomi Campbell, care a defilat într-o ținută transparentă, neagră.

De la prezentarea Off-White n-au lipsit vedete precum Maye Musk, mama lui Elon Musk, modelul Sara Sampaio, Ashley Park (Emily in Paris) sau Noah Cyrus, sora lui Miley Cyrus.

O altă prezentare care a atras atenția a fost cea susținută de Givenchy, la care au luat parte Jared Leto, Halsey, Iris Law, fiica lui Jude Law, modelul german Toni Garrn sau Camille Razat (Emily in Paris).

Vedetele care și-au făcut apariția la prezentarea Chloé au fost, printre altele, Emma Roberts și Venus Williams, care au îmbracat la eveniment ținutele casei de modă.

De la Paris Fashion Week nu lipsește nici Victoria Beckham, cu brandul său omonim. Vedeta își va prezenta noua colecție și îi va avea alături la show pe membrii familiei sale. Victoria Beckham este încântată să anunțe în cadrul PFW că brandul ei a înregistrat profituri semnificative.

Unul dintre cele mai așteptate show-uri de modă, cel de susținut de Balmain, a atras, de asemenea, numeroase celebrități, care au ținut să admire cele mai noi creații ale contestatei case de modă. La prezentare au fost văzute vedete precum Jessica Alba, Ashley Graham, Mia Regan sau Maye Musk.

Camille Razat

La prezentarea Paco Rabanne au fost invitate Lisa Rinna, Halsey, care și-a făcut apariția într-o ținută argintie, modelul Jourdan Dunn sau Jean Paul Gaultier.

Foto: Hepta

Related Posts

The Grand Avenue: Denim & Red notes 

Noul sezon propune o abordare senzuală a tendințelor specifice sfârșitului decadei optzeciste și începutul anilor ’90, era de…

Rochiile de inspirație antică, din nou în tendințe

Seara trecută a avut loc evenimentul Fashion Trust U.S. Awards 2023, o gală menită să susțină, să creeze…

Designerul Jeremy Scott părăsește casa Moschino

Designerul american Jeremy Scott (47 de ani) părăsește funcția de director de creație al casei Moschino, după 10…

Impresionantele ținute de scenă ale lui Taylor Swift pentru turneul ”Eras”

Cele mai mari case de modă semnează garderoba de scenă a lui Taylor Swift pentru proaspătul demarat turneu…

Street Style Trend Report: Ținute în tonuri de beige și negru

Tendințele momentului vorbesc despre un nou contrast de zile mari: cu ocazia săptămânilor modei încheiate recent, am observat…

5 reguli vestimentare de care să ții cont dacă ești mignonă cu forme

Când încă imaginile de publicitate și revistele par să opteze pentru siluete atletice elongate, pe scurt, pentru supermodele,…

Best outfits of the week: Inspirație de la celebritățile internaționale

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă…

Supermodelul Emily Ratajkowski este imaginea noii campanii Jenny Fairy

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță…

Pamela Anderson, Naomi Campbell și DJ Khaled, pe podium la Miami, în prezentarea Boss

Pamela Anderson, DJ Khaled și Naomi Campbell au fost starurile prezentării Hugo Boss de la Miami Casa de…

VIDEO: În culisele ședinței foto pentru coperta A List Magazine nr. 26 

Când vine vorba de a transforma un look, Alexia Eram le poate da clasă multor modele. Cu multiple…