Andreea Leta ∙ September 18, 2022 ∙ 3 min read

S-a încheiat Săptămâna Modei de la New York așa că facem o scurtă trecere în revistă a celor mai frumoase ținute pregătite de marile case pentru următorul sezon. 

Un nou sezon a fost conturat la NYFW, unul dintre cele mai importante evenimente de modă ale anului. Astfel, după ce am văzut colecțiile prezentate de marile case, am putut face o listă a câtorva tendințe pe care le vom vedea în următorul sezon. Știm, nici nu s-a sfârșit bine vara 2022 că deja ne gândim la primăvară-vară 2023, însă e bine să fim prevăzători, deci iată ce ne-a plăcut cel mai mult din ce a fost prezentat săptămâna aceasta. 

Proenza Schouler a marcat una dintre cele mai frumoase colecții de la NYFW. Volanele joacă rolul principal în sezonul SS23, alături de croielile feminine ce pun accentul pe talie și pe linia bustului. Dacă ai crezut că platformele vor părăsi tendințele odată cu vara aceasta, află că sandalele supraînălțate au căpătat și mai mult teren!

Proenza Schouler

Michael Kors revine cu o colecție extrem de rafinată, bazată pe croieli sofisticate masculine, precum pantalonii la dungă sau sacoul drept, care interferează cu decupaje senzuale și cu texturi strălucitoare. Designerul mizează mai degrabă pe monocromie în următorul sezon, prin ținute în nuanțe din aceeași gamă de vernil, alb ivoire sau negru absolut.

Michael Kors

Tory Burch propune pentru următorul sezon o serie de combinații cromatice elegante, în tonuri de albastru (o altă vedetă a SS23), nuanțe de pământ sau negru și oranj. Liniile semi conice pun accentul pe siluetă într-o manieră ce permite libertatea de mișcare . 

Tory Burch

Tommy Hilfiger rămâne o referință a stilului american prin jachetele college supradimensionate, prin tartanul-semnătură și prin inserțiile unor elemente extrem de sexy precum body-ul și colanții semni-transparenți în vestimentația casual. 

Tommy Hilfiger

Foto: hepta.ro

Related Posts

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…

Noile colecții de bijuterii și ceasuri ale verii sunt acum în magazinele Splend’or

Splend’or prezintă „Manifest pentru strălucire”, eveniment în cadrul căruia au fost lansate noile colecții de bijuterii și ceasuri…