A List Magazine ∙ March 29, 2024 ∙ 3 min read

MURMUR, brand-ul românesc favorit al celebrităților de la Hollywood, a prezentat ieri noua colecție SPRING/SUMMER 2024 în cadrul unui eveniment exclusivist desfășurat la MINA – Museum of Immersive New Art. Intitulată Marile Speranțe/Great Expectations și inspirată de dualitatea și contrastul dintre vechi și nou, colecția redefinește limitele estetice prin reinterpretarea clasicului cu o viziune avangardistă, în viziunea designerului Andreea Bădală.

Realizat într-un decor imersiv din cadrul MINA – Museum of Immersive New Art și animat prin proiecții de candelabre, lumini ambientale și experiențe digitale, evenimentul de lansare a colecției MURMUR SPRING/SUMMER 2024 și-a propus să ofere iubitorilor de modă o experiență multisenzorială sub tema ”Marile Speranțe/Great Expectations”. Evenimentul este o continuare a angajamentulului MURMUR de a îmbina moda cu tehnologia și arta digitală, oferind invitaților o dimensiune nouă experienței de fashion.

murmur marile sperante

Noua colecție MURMUR explorează antitezele estetice – de la vechi și nou la dialogul între abundență și minimalism. Inspirată de albul pur al miresei și de senzualitatea lenjeriei intime vintage, colecția evoluează spre estetici minimaliste, cu o puternică prezență masculină, materializată prin cămăși și sacouri. Piesele noii colecții S/S2024 reprezintă o explorare a deceniilor, de la anii ‘50 la anii ’90, culminând cu accente contemporane.

”Inspirația pentru colecția SS24 provine din profundele mele reflecții asupra ”Marilor Speranțe” – este o călătorie personală și artistică, ce explorează puterea reinventării și frumusețea contrastelor: trecut și viitor, destrămat și renăscut, delicat și puternic, oferind purtătoarei o libertate de expresie unică. Lansarea la MINA Museum a fost punctul de întâlnire între această viziune artistică și cele mai recente inovații tehnologice, pentru că ne-am dorit să oferim o experiență imersivă care sperăm să rămână memorabilă pentru toți cei prezenți”, a declarat Andreea Bădală, Founder & Creative Director MURMUR.

murmur marile sperante

Fashion Show-ul i-a avut ca parteneri pe make-up artiștii și hairstyliștii de la Endorphin Lab, unul cele mai apreciate saloane de beauty din România, YSL Beauty si pe modelele de la First Models Romania. Noua colecție MURMUR Primăvară/Vară 2024 poate fi descoperită pe website-urile oficiale www.murmur.ro și www.murmurstore.com .

Despre MURMUR:

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…