A List Magazine ∙ February 14, 2024 ∙ 3 min read

După mai bine de un deceniu de când aduce în prim-plan siluetele feminine prin colecții prêt-à-porter, MURMUR, renumitul brand românesc ce a cucerit garderobele vedetelor internaționale precum Lady Gaga, Pamela Anderson și Paris Hilton, își extinde portofoliul prin lansarea primei sale linii de lenjerie intimă.

MURMUR Lingerie se va dezvălui ca o celebrare a feminității pe 14 februarie, oferind femeii moderne un nou mijloc de exprimare a senzualității.

murmur lenjerie intima

Lansarea oficială a liniei MURMUR Lingerie pe 14 februarie marchează un moment istoric pentru brand. După mai mult de 11 ani dedicați colecțiilor prêt-à-porter, timp în care a explorat și redefinit formele și siluetele inspirate de boudoir-ul anilor ‘50, MURMUR reinterpretează pentru prima dată piesele semnătură ale brandului într-o colecție de lenjerie intimă ce îmbină luxul și confortul.

murmur lenjerie intima

Linia aduce în prim-plan materiale luxoase, semitransparente, confortabile și ultra-elastice, concepute pentru a se mula perfect pe formele naturale ale femeii. Fie că vorbim de corsete fără întărituri, body-uri elegante și accesorii versatile, toate piesele colecției MURMUR Lingerie sunt create pentru a fi purtate atât în intimitatea căminului, cât și ca piese statement în ținutele de zi cu zi.

„Am dorit să explorez relația dintre îmbrăcăminte și corp, punând în valoare liniile retro ale designurilor mele semnătură, într-un mod care să ofere libertate totală purtătoarei. Am eliminat sârmele și constrângerile specifice, oferind în schimb flexibilitate prin materiale ultra-elastice, ceea ce ne-a permis să adresăm o gamă variată de mărimi, de la XS la XXL”, a declarat Andreea Bădală, designer și fondator MURMUR despre noua linie de lenjerie.

Debutul liniei de lenjerie a avut loc la New York în iulie 2023, unde a fost întâmpinată cu entuziasm de piața americană. Începând cu această lună, colecția este oficial disponibilă în peste 20 de magazine specializate din Statele Unite, consolidând astfel prezența internațională a brandului. MURMUR a fost, de asemenea, parte a juriului la The Best of Intima Awards 2023, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de lenjerie din New York, demonstrând influența și recunoașterea brandului în industrie.

Imaginile de campanie, semnate de renumitul fotograf Vogue Lukas Dvorak, captează esența colecției: feminitatea, senzualitatea, modernitatea și declarația de stil.

Linia de lenjerie MURMUR este disponibilă pentru achiziție începând cu 14 februarie pe website-urile www.murmurstore.com și www.murmur.ro, precum și în locațiile fizice: MURMUR Showroom Str. Dr. Burghelea 16, respectiv MURMUR Promenada Mall.

Despre MURMUR:

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Related Posts

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…

Depeche Mode, o nouă campanie de fashion pentru un brand de ceasuri

Formația Depeche Mode a afost aleasă de brandul elvețian Hublot ca imagine în noua campanie cu profil caritabil,…

Cum arată expoziția Dolce&Gabbana de la Milano, un tribut adus culturii italiene

Expoziția Dolce & Gabbana: From the Hands to the Heart, de la Milano, este un eveniment care marchează…

Cea de-a XII-a ediție Romanian Design Week, găzduită de celebrul restaurant CINA

Cea de-a XII-a ediție Romanian Design Week are loc anul acesta între 24 mai și 2 iunie, în…

Designeri sub lupă: Aleksander Revas, între vis și realitate

Luna trecută, la Alist Designers boutique, am avut privilegiul să ne întâlnim cu un brand surprinzător din toate…