Alina Aliman ∙ June 19, 2022 ∙ 3 min read

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă și invitatele pictorialului de copertă din acest număr, Alexia Eram, Sânziana Negru, Carmen Grebenișan și Laura Giurcanu.

Fotografii: VLAD ANDREI @vladandrei__. 
Styling: AMIR DOBOȘ @amirdobos.
Interviuri: ALINA ALIMAN @alinaaliman. 
Make-up ALEXANDRA CRĂESCU / Endorphin Lab @alexandracraescu. 
Hairstyle: ADONIS ENACHE / Endorphin Lab @adonisenache. 

Alexia Eram, Sânziana Negru, Carmen Grebenișan și Laura Giurcanu poartă bijuterii din din colecția statement Splend’or – @magazinele_splendor (în fotografiile de grup) și bijutwrii Oliver Weber, Skagen, Guess și Fossil în fotografiile individuale. 

Laura Giurcanu – @lauragiurcanu 

„Cred că pe mine mă fac să strălucesc în fiecare zi liniștea, bucuria, pacea interioară, pentru că eu cred, cu siguranță, că strălucirea vine și din interior, și o zi în care sunt fericită – așa cum sunt majoritatea zilelor – este o zi în care strălucesc. Așadar, să strălucim în fiecare zi, atât de la interior la exterior, cât și de la exterior către interior”.

Laura Giurcanu poartă bijuterii și ceas Fossil, disponibile în magazinele Splend’or – www.splendor.ro. Cu un design modern, ușor de asortat ținutelor casual și chiar celor mai elegante, bijuteriile marca Fossil sunt inspirație pentru femeile care își doresc să urmeze întotdeauna trendurile fashion. 

Alexia Eram – @alexiaeram 

„Ce mă face pe mine să strălucesc în fiecare zi? Strălucesc prin dragoste, bijuterii, prieteni care mă fac să zâmbesc larg, o cafea bună, o zi cu soare!”. 

Alexia poartă bijuterii și ceas din colecția Guess, disponibilă în magazinele Splend’or – www.splendor.ro. Guess aduce în atenția pasionaților de bijuterii și nu numai piese ce reflectă natura tinerească și aventuroasă a mărcii. Acestea nu doar că reușesc să completeze diferite tipuri de personalități, ci și stiluri vestimentare. 

Sânziana Negru – @sanziananegru

„Cred că strălucirea vine dintr-o zi bună, din felul în care îți începi o dimineață, din energia din jur, din acele lucruri care vin din interior, din liniște, pace, armonie. Cred că asta mă face să strălucesc în fiecare zi”. 

Sânziana poartă bijuterii și ceas din colecția Skagen, disponibile în magazinele Splend’or – www.splendor.ro. Eleganță, rafinament, simplitate – sunt cele trei elemente-cheie care au condus la alcătuirea colecției de bijuterii Skagen din sezonul primăvară-vară 2022.

Carmen Grebenișan – @grebenisancarmen

„Eu cred că strălucesc în fiecare zi din interior; cel mai mult mă fac să strălucesc atitudinea și energia pozitivă, cele care mereu se văd în ochi și în zâmbet. Uneori e suficient să zâmbești doar cu ochii. Eu oricum trebuie să strălucesc, în fiecare zi. Nu știu ce fac alții, dar eu asta fac, încă de dimineață.”

Carmen poartă bijuterii din colecția Oliver Weber, disponibilă în magazinele Splend’or – www.splendor.ro. În colecția dedicată acestui sezon, Oliver Weber propune piese mai îndrăznețe, așa cum sunt brățările puternic strălucitoare, inelele și colierele cu cristale.

Related Posts

Alexia Eram, fun & fashion cu HUAWEI WATCH FIT 3 și seria HUAWEI Pura 70

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a…

Romanian Design Week 2024 prezintă „SynergyX”, experienţa multisenzorială creată de IQOS şi Adrian Damian

Între 24 mai și 2 iunie, se defăşoară a douăsprezecea ediţie a Romanian Design Week, cel mai complex…

David Beckham, parteneriat cu BOSS

David Beckham a semnat un acord de parteneriat prin care va fi responsabil de designul mărcii BOSS și…

Converse Cruise: Egde of Style

Pentru că nu putem vorbi despre tendințele retro fără ele, cele mai cool modele de sneakers Converse sunt…

Alist Designers boutique: Monq, brandul dedicat femeii moderne și spiritului ei autentic

În bine cunoscutul spațiu de la parterul București Mall Vitan, luna aceasta este un brand care a readus…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…