Hailey Bieber Victoria's Secret
Céline Dion

Hailey Bieber este noua imagine Victoria’s Secret

Dr. Diana Ionescu: ”Există unele măsuri care ajută la trecerea cu bine a micuților peste sezonul rece și prin valul 4 de Covid -19.”

Céline Dion se confruntă cu grave probleme de sănătate și s-a retras la ferma ei din Nevada

Hailey Bieber Victoria's Secret

Hailey Bieber este noul model ales de brandul Victoria’s Secret să-i reprezinte imaginea, în special noua colecție în ediție limitată pentru sărbători – #VSForTheHolidays2021. 

Brandul VS a anunțat deja pe pagina sa de Instagram noua protagonistă a campaniei sale dedicată sărbătorilor de iarnă. Hailey Bieber (24 de ani) prezintă o colecție-capsulă de 4 piese, ”care se simt la fel de bine precum arată”. 

Hailey Bieber Victoria's Secret

Hailey Bieber, soția lui Justin Bieber, a declarat că este încântată să facă parte din colectivul Victoria’s Secret și că de-abia așteaptă să ia parte la procesul de schimbare a abordării brandului, căzut în dizgrație de câțiva ani din cauza lipsei diversității în imaginea sa de ansamblu și din cauza promovării strict a unui anumit tipar de siluetă. Hailey a adăugat că vrea să contribuie la schimbare și să aibă un impact pozitiv prin această colaborare. Modelul apare într-o serie de fotografii în lenjeria intimă VS și pune în valoare piesele din noua colecție. 

Hailey Bieber nu este singurul nume sonor din campania VS de anul acesta. Bella Hadid a fost văzută, de asemenea, pozând pentru campania brandului de lenjerie intimă, pentru linia Mad For Plaid, îmbrăcată în piese de dantelă roșie. Bella Hadid a mai colaborat cu VS în 2016, 2017 și în 2018, dar în 2019 a refuzat să se mai asocieze cu brandul, dar se pare că în prezent și-au reglat conturile. Un alt supermodel a fost cooptat în noile campanii VS, și anume Taylor Hill, dar modelul plus-size Paloma Elsesser, modelul brazilian transgender Valentina Sampaio și modelul sudanezo-australian Adut Akech. 

 

Foto: Instagram Victoria’s Secret

Related Posts