Nu putem lăsa anul să se încheie fără o trecere în revistă a celor mai stilate momente din 2021. Și cum am putea face asta într-o manieră mai dulce, dacă nu construind un top 10 al celor mai frumoase apariții de cuplu? Iată cine s-a aflat de-a lungul anului în topul preferințelor noastre.

Să începem ușor, cu lookurile casual, unde, dealtfel și printre primele poziții, se află chiar Ben Afflek și Jennifer Lopez, o revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor, la care mulți dintre noi au sperat ani și ani. Minunile chiar există. Iar subtilitățile de styling în ceea ce privește asortarea celor doi, sunt foarte pe placul nostru!

Tot în registrul casual se înscriu și Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber Baldwin. Poate părea greu de crezut că sub acele măști se află chiar cei doi, însă la cât de frumoase sunt ținutele complementare, nici nu mai contează. Dar, cu siguranță, ei sunt!

Unul dintre cele mai urmărite cupluri din 2021 este cel format din Kourtney Kardashian și Travis Barker. Unii ar spune chiar că sora cea mare stole the spotlight, vorba aia, după ce a început să își etaleze relația. Dar pe noi astăzi ne interesează doar faptul că, într-adevăr, cei doi sunt picture perfect în cele mai multe dintre cazuri. Și tot perfect asortați. 

Dar trecând la lucruri un pic mai serioase din punctul de vedere al stilului, anul acesta am avut două mari muze: Zendaya, despre care deocamdată există doar câteva speculații că ar forma un cuplu cu unul dintre colegii de platou.. și Rita Ora. Cea din urmă nu dezamăgește nici la capitolul cuplu, având câteva apariții demne de un top 10 alături de iubitul ei, Taika Waititi

Prințul William și Kate Ducesa de Cambridge

Însă cuplul nostru preferat rămâne cel care are deja coroană. Prințul William și Ducesa de Cambridge reprezintă legendarul couple goals din 2021. Ducesa a ajuns la maturitatea stilului, fiecare apariție a sa fiind din ce în ce mai rafinată. Ne place tare mult ideea ei de a repurta fiecare piesă vestimentară, fiind un exmplu excelent de atitudine etică față de haine. Apoi ar fi păcat să vezi ceva frumos o singură dată. Imaginează-ți cât de crunt ar fi ca de mâine să nu te mai terorizeze reclamele la cafea cu Brad Pitt și cu George Clooney. Revenind. Cât despre Prințul William… este un prinț! 

Blake Lively și Ryan Reynolds

Are și Hollywoodul cuplul său regal, căci altfel nu se putea! Frumoasa Blake Lively și cel puțin simpaticul Ryan Reynolds sunt un deliciu la fiecare apariție, iar anul ăsta chiar nu a fost o excepție.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts