Andreea Leta ∙ December 29, 2021 ∙ 5 min read

Nu putem lăsa anul să se încheie fără o trecere în revistă a celor mai stilate momente din 2021. Și cum am putea face asta într-o manieră mai dulce, dacă nu construind un top 10 al celor mai frumoase apariții de cuplu? Iată cine s-a aflat de-a lungul anului în topul preferințelor noastre.

Să începem ușor, cu lookurile casual, unde, dealtfel și printre primele poziții, se află chiar Ben Afflek și Jennifer Lopez, o revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor, la care mulți dintre noi au sperat ani și ani. Minunile chiar există. Iar subtilitățile de styling în ceea ce privește asortarea celor doi, sunt foarte pe placul nostru!

Tot în registrul casual se înscriu și Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber Baldwin. Poate părea greu de crezut că sub acele măști se află chiar cei doi, însă la cât de frumoase sunt ținutele complementare, nici nu mai contează. Dar, cu siguranță, ei sunt!

Unul dintre cele mai urmărite cupluri din 2021 este cel format din Kourtney Kardashian și Travis Barker. Unii ar spune chiar că sora cea mare stole the spotlight, vorba aia, după ce a început să își etaleze relația. Dar pe noi astăzi ne interesează doar faptul că, într-adevăr, cei doi sunt picture perfect în cele mai multe dintre cazuri. Și tot perfect asortați. 

Dar trecând la lucruri un pic mai serioase din punctul de vedere al stilului, anul acesta am avut două mari muze: Zendaya, despre care deocamdată există doar câteva speculații că ar forma un cuplu cu unul dintre colegii de platou.. și Rita Ora. Cea din urmă nu dezamăgește nici la capitolul cuplu, având câteva apariții demne de un top 10 alături de iubitul ei, Taika Waititi

Prințul William și Kate Ducesa de Cambridge

Însă cuplul nostru preferat rămâne cel care are deja coroană. Prințul William și Ducesa de Cambridge reprezintă legendarul couple goals din 2021. Ducesa a ajuns la maturitatea stilului, fiecare apariție a sa fiind din ce în ce mai rafinată. Ne place tare mult ideea ei de a repurta fiecare piesă vestimentară, fiind un exmplu excelent de atitudine etică față de haine. Apoi ar fi păcat să vezi ceva frumos o singură dată. Imaginează-ți cât de crunt ar fi ca de mâine să nu te mai terorizeze reclamele la cafea cu Brad Pitt și cu George Clooney. Revenind. Cât despre Prințul William… este un prinț! 

Blake Lively și Ryan Reynolds

Are și Hollywoodul cuplul său regal, căci altfel nu se putea! Frumoasa Blake Lively și cel puțin simpaticul Ryan Reynolds sunt un deliciu la fiecare apariție, iar anul ăsta chiar nu a fost o excepție.

Foto: Hepta

Related Posts

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…

Alessandro Michele pleacă de la Gucci după 7 ani

Vestea zilei în lumea modei vine prin cofirmarea unui zvon care făcea înconjurul rețelelor de socializare în ultimele…

Love the future again: în premieră, colecția C&A primăvară/vară 2023

Culori intense și tonuri de bej, materiale naturale, croieli interesante și un vibe de bună dispoziție, cu un…

Pantofii de Cenușăreasă există și sunt creați de Disney

Basmele devin realitate. Cel puțin în sfera de fashion, deoarece pantofii Cenușăresei capătă contur și în realitate și…