Andreea Leta ∙ December 29, 2021 ∙ 5 min read

Nu putem lăsa anul să se încheie fără o trecere în revistă a celor mai stilate momente din 2021. Și cum am putea face asta într-o manieră mai dulce, dacă nu construind un top 10 al celor mai frumoase apariții de cuplu? Iată cine s-a aflat de-a lungul anului în topul preferințelor noastre.

Să începem ușor, cu lookurile casual, unde, dealtfel și printre primele poziții, se află chiar Ben Afflek și Jennifer Lopez, o revenire spectaculoasă în lumina reflectoarelor, la care mulți dintre noi au sperat ani și ani. Minunile chiar există. Iar subtilitățile de styling în ceea ce privește asortarea celor doi, sunt foarte pe placul nostru!

Tot în registrul casual se înscriu și Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber Baldwin. Poate părea greu de crezut că sub acele măști se află chiar cei doi, însă la cât de frumoase sunt ținutele complementare, nici nu mai contează. Dar, cu siguranță, ei sunt!

Unul dintre cele mai urmărite cupluri din 2021 este cel format din Kourtney Kardashian și Travis Barker. Unii ar spune chiar că sora cea mare stole the spotlight, vorba aia, după ce a început să își etaleze relația. Dar pe noi astăzi ne interesează doar faptul că, într-adevăr, cei doi sunt picture perfect în cele mai multe dintre cazuri. Și tot perfect asortați. 

Dar trecând la lucruri un pic mai serioase din punctul de vedere al stilului, anul acesta am avut două mari muze: Zendaya, despre care deocamdată există doar câteva speculații că ar forma un cuplu cu unul dintre colegii de platou.. și Rita Ora. Cea din urmă nu dezamăgește nici la capitolul cuplu, având câteva apariții demne de un top 10 alături de iubitul ei, Taika Waititi

Prințul William și Kate Ducesa de Cambridge

Însă cuplul nostru preferat rămâne cel care are deja coroană. Prințul William și Ducesa de Cambridge reprezintă legendarul couple goals din 2021. Ducesa a ajuns la maturitatea stilului, fiecare apariție a sa fiind din ce în ce mai rafinată. Ne place tare mult ideea ei de a repurta fiecare piesă vestimentară, fiind un exmplu excelent de atitudine etică față de haine. Apoi ar fi păcat să vezi ceva frumos o singură dată. Imaginează-ți cât de crunt ar fi ca de mâine să nu te mai terorizeze reclamele la cafea cu Brad Pitt și cu George Clooney. Revenind. Cât despre Prințul William… este un prinț! 

Blake Lively și Ryan Reynolds

Are și Hollywoodul cuplul său regal, căci altfel nu se putea! Frumoasa Blake Lively și cel puțin simpaticul Ryan Reynolds sunt un deliciu la fiecare apariție, iar anul ăsta chiar nu a fost o excepție.

Foto: Hepta

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…