A List Magazine ∙ February 4, 2020 ∙ 3 min read

nunti 2020

Specialiștii în materie de nunți, de la hair-styliști, la make-up artiști, floriști, organizatori și creatori de modă ne împărtășesc trendurile sub care vor sta aceste evenimente în 2020. Ce se poartă, ce Nu se mai poartă și spre ce direcții stilistice se îndreaptă nunțile anului 2020. 

Se poartă coafurile lejere, sexy, feminine

Coafurile în tendințe sunt cele feminine, sexy, lejere, dar, în același timp, atent studiate. Se poartă părul aranjat cu textură, folosind produse de styling care nu încarcă părul și îi redau un aspect sănătos, strălucitor. În trend sunt buclele lejere, cu vârfurile naturale”, explică hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

nunti 2020

nunti 2020

Trend-accent: pony-tail

Adrian Perjovschi încurajează miresele să aleagă accesoriile de par, florile în păr sau bentițele cu bijuterii. De asemenea, oferă recomandări în funcție de lungimea părului: “Foarte sexy este considerată coada de tip pony tail, cu cărare într-o parte. Aceasta poate fi dreaptă sau ondulată în stil romantic. Pentru părul scurt se optează pentru texturizare cu pomade”, adaugă specialistul.

 

“Mesele rotunde nu mai sunt la modă”

În materie de organizare, wedding planner-ul Ivona Nenu vorbește despre ce nu se mai poartă în 2020: “Mesele rotunde nu mai sunt la modă. Mirii vor opta anul acesta pentru mesele dreptunghiulare, pe care le vor orna cu cele mai spectaculoase decorațiuni. Pline de culoare, care coboară din tavan, decorațiuni uriașe. Toate acestea pentru pentru a surprinde și pentru a crea o atmosferă de basm. Iar nunțile-destinație rămân în trend și anul acesta”, completează Ivona Nenu.

”În trend este machiajul nude”

Make-up artistul Dana Petrina vine cu sfaturi pentru un machiaj care să atragă toate privirile: “Este foarte important ca machiajul pe care o mireasă îl alege să-i reflecte personalitatea, preferințele. În 2020, în trend este machiajul nude, iar miresele vor opta pentru smokey-eyes, cu eyeliner și buze strălucitoare.”

nunti 2020

nunti 2020

Madda Petcu, make-up artist, completează: “Anul acesta dispar exagerările în materie de volum, se păstrează naturalețea formei chipului, se poartă  tenul cât mai luminos, cât mai curat. Ca și culori, pentru pleoape mergem pe culori pastel, nuanțe de maro, arămiu, pe care le regăsim în natură.”

 

Buchet de mireasă cu lalele, bujori, ranunculus, trandafir de grădină, astilbe, pampas

Designerul floral Dhaniel Nora descrie aranjamentele de anul acesta pentru nunți ca fiind elegante, luxuriante și romantice: “Anul acesta vom vedea din ce în ce mai mult buchete neobișnuite și răsfirate, cu forme neregulate. Miresele vor avea aceleași flori preferate: lalele, bujori, ranunculus, trandafir (neapărat de grădină), astilbe, chiar și pampasul, care a început să fie folosit doar anul trecut, deja apare în cerințele multor mirese. Totul pus în evidență de multe luminițe și lumânări.”

nunti 2020

 

nunti 2020

”Se poartă decolteurile adânci, volumul și stilul nonconformist”

Stilistul bridal Adina Basalic vorbește despre trendurile în materie de rochii de mireasă: “Vorbim atât de rochii de mireasă în linii simple, cu un aer romantic, cât și de rochii ample, cu volum, perfecte pentru o prințesă modernă. În 2020 se poartă decolteurile adânci, volumul și stilul nonconformist, iar printre elementele-vedetă ale acestui sezon sunt aplicațiile florale 3D.”

În completarea întregii ținute vin bijuteriile: “Vorbim despre o revenire a cerceilor statement, de dimensiuni mari, din metale prețioase. Revin în atenție diamantele colorate – roz pal, bleu sau galbene, perlele, cerceii rotunzi de dimensiuni mari și pietrele prețioase precum rubinele, safirele, smaraldele”, explică Andreea Moogu, designer de bijuterii.

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…