A List Magazine ∙ February 4, 2020 ∙ 3 min read

nunti 2020

Specialiștii în materie de nunți, de la hair-styliști, la make-up artiști, floriști, organizatori și creatori de modă ne împărtășesc trendurile sub care vor sta aceste evenimente în 2020. Ce se poartă, ce Nu se mai poartă și spre ce direcții stilistice se îndreaptă nunțile anului 2020. 

Se poartă coafurile lejere, sexy, feminine

Coafurile în tendințe sunt cele feminine, sexy, lejere, dar, în același timp, atent studiate. Se poartă părul aranjat cu textură, folosind produse de styling care nu încarcă părul și îi redau un aspect sănătos, strălucitor. În trend sunt buclele lejere, cu vârfurile naturale”, explică hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

nunti 2020

nunti 2020

Trend-accent: pony-tail

Adrian Perjovschi încurajează miresele să aleagă accesoriile de par, florile în păr sau bentițele cu bijuterii. De asemenea, oferă recomandări în funcție de lungimea părului: “Foarte sexy este considerată coada de tip pony tail, cu cărare într-o parte. Aceasta poate fi dreaptă sau ondulată în stil romantic. Pentru părul scurt se optează pentru texturizare cu pomade”, adaugă specialistul.

 

“Mesele rotunde nu mai sunt la modă”

În materie de organizare, wedding planner-ul Ivona Nenu vorbește despre ce nu se mai poartă în 2020: “Mesele rotunde nu mai sunt la modă. Mirii vor opta anul acesta pentru mesele dreptunghiulare, pe care le vor orna cu cele mai spectaculoase decorațiuni. Pline de culoare, care coboară din tavan, decorațiuni uriașe. Toate acestea pentru pentru a surprinde și pentru a crea o atmosferă de basm. Iar nunțile-destinație rămân în trend și anul acesta”, completează Ivona Nenu.

”În trend este machiajul nude”

Make-up artistul Dana Petrina vine cu sfaturi pentru un machiaj care să atragă toate privirile: “Este foarte important ca machiajul pe care o mireasă îl alege să-i reflecte personalitatea, preferințele. În 2020, în trend este machiajul nude, iar miresele vor opta pentru smokey-eyes, cu eyeliner și buze strălucitoare.”

nunti 2020

nunti 2020

Madda Petcu, make-up artist, completează: “Anul acesta dispar exagerările în materie de volum, se păstrează naturalețea formei chipului, se poartă  tenul cât mai luminos, cât mai curat. Ca și culori, pentru pleoape mergem pe culori pastel, nuanțe de maro, arămiu, pe care le regăsim în natură.”

 

Buchet de mireasă cu lalele, bujori, ranunculus, trandafir de grădină, astilbe, pampas

Designerul floral Dhaniel Nora descrie aranjamentele de anul acesta pentru nunți ca fiind elegante, luxuriante și romantice: “Anul acesta vom vedea din ce în ce mai mult buchete neobișnuite și răsfirate, cu forme neregulate. Miresele vor avea aceleași flori preferate: lalele, bujori, ranunculus, trandafir (neapărat de grădină), astilbe, chiar și pampasul, care a început să fie folosit doar anul trecut, deja apare în cerințele multor mirese. Totul pus în evidență de multe luminițe și lumânări.”

nunti 2020

 

nunti 2020

”Se poartă decolteurile adânci, volumul și stilul nonconformist”

Stilistul bridal Adina Basalic vorbește despre trendurile în materie de rochii de mireasă: “Vorbim atât de rochii de mireasă în linii simple, cu un aer romantic, cât și de rochii ample, cu volum, perfecte pentru o prințesă modernă. În 2020 se poartă decolteurile adânci, volumul și stilul nonconformist, iar printre elementele-vedetă ale acestui sezon sunt aplicațiile florale 3D.”

În completarea întregii ținute vin bijuteriile: “Vorbim despre o revenire a cerceilor statement, de dimensiuni mari, din metale prețioase. Revin în atenție diamantele colorate – roz pal, bleu sau galbene, perlele, cerceii rotunzi de dimensiuni mari și pietrele prețioase precum rubinele, safirele, smaraldele”, explică Andreea Moogu, designer de bijuterii.

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…