Încă o nuntă la Casa Regală Britanică – se mărită Prințesa Beatrice

printesa beatrice edoardo nunta

Prințesa Beatrice (31 de ani), nepoata Reginei Elisabeta aIIa a Marii Britanii, și-a anunțat logodna cu Edoardo Mapelli Mozzi (36 de ani) fiul unui conte italian, iar nunta va avea loc anul viitor.

Printesa Beatrice, fiica Sarei Ferguson și a Prințului Andrew, Duce de York, are o relație cu multimilionarul Edoardo din luna octombrie a anului trecut și, în urma căsătoriei, va deveni mamă vitregă pentru fiului de doi ani al viitorului ei soț, Christopher Woolf. Edoardo a avut o relație înainte de Beatrice cu designerul și ahitectul american Dara Huang, de care s-a despărțit cu puțin timp înainte să înceapă povestea de dragoste cu Prințesa.

Fotografiile de logodnă ale cuplului au fost făcute la Windsor Great Park de însăși sora viitoarei mirese, Prințesa Eugenie, care s-a căsătorit și ea anul trecut. Printesa Beatrice a purtat în fotografiile de logodnă o rochie cu imprimeu floral, Zimmerman, care costă 600 de lire sterline. Viitorii miri au mai făcut o serie de fotografii de logodnă, profesionale, alb-negru, semnate de Misan Harriman. Inelul de logodnă pe care Edo i l-a oferit Prințesei a fost evaluat la 100 000 de lire sterline și a fost creat special pentru prințesă de bijutierul britanic Shaun Leane, cu ajutorul viitorului mire.

”Suntem foarte fericiți să pornim împreună pe acest drum și de-abia așteptăm să ne căsătorim. Avem foarte multe lucruri în comun și împărtășim aceleași valori, aspecte care ne vor ajuta să ducem împreună o viață plină de dragoste și fericire”, a declarat cuplul.

Edoardo Mapelli Mozzi a scris pe contul lui de Instagram, un mesaj emoționant pentru viitoarea lui soție: ”Nu vei fi niciodată singură, dragostea mea. Inima mea e casa ta. Mână în mână, azi, mâine și pentru totdeauna”.

Ducesa de York, Sarah Ferguson și-a exprimat, la rândul său, încântarea cu privire la viitoarea nuntă: ”Îmi dau lacrimile de fericire și sunt foarte mândră de aceste veși senzaționale. Andrew și cu mine suntem cei mai norocoși oameni să avem doi gineri grozavi.”

Categorii Lifestyle